1 PERCE ÉRKEZETT! Döbbenetes tragédia rázta meg az országot ma délután! Éppen családjához tartott haza... Legendás műsorvezetőnket gyászoljuk


Szörnyű Baleset történt 2023.09.29-én péntek kora délután: Két autó ütközött péntek délután a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy héttel ezelőtt hárman haltak meg Szentlőrincnél. Két autó ütközött: Egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel. Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó. Azonnal meghalt a sofőr: A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe.
A személyautó kidöntötte a STOP-táblát és letarolta a kereszteződésben lévő ház kerítését is. Középkorú férfi az áldozat: A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy középkorú férfi utazott, aki az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornánál volt műsorvezető. A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Kovács B. Zoltán.. Sose felejtjük a szép orgánumodat.. - Őszinte részvétünk a családnak! Címlapkép: Illusztráció.

AKTUÁLIS:

Főoldal