Újabb fordulat! Már Tóth Gabiék családi otthonában alszik az új szerelme, de van még ennél sokkal durvább is! Ami MOST kiderült, azon egy ország háborodott fel:


Nem fecsérli az időt Tóth Gabi és új párja, amióta az énekesnő és férje, Krausz Gábor múlt szerdán bejelentették a szakításukat. A Blikk megtudta, hogy az új hódoló, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel. Sőt, a Blikknek nyilatkozó közeli ismerős szerint ennél többről van szó: azt állítja, a szerelmesek már össze is költöztek. Krausz pedig, aki információnk szerint két hete tudta meg, hogy a felesége egy másik férfit szeret, új otthon után nézett. – A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban.
Így élnek jelenleg – mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátorunk. Sokkoló a tempó, hiszen még alig száradt meg a festék a falakon, Krausz Gábornak máris mennie kellett közös, nagy gonddal csinosítgatott otthonukból. Pedig idén januárban Tóth Gabi még boldogan mesélt arról a blogjában, mennyire várják a közös, vidéki életet, az otthont, ahol végre hosszú távra tervezhetnek. „Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat” – írta januárban a csalad.hu-n az énekesnő. Áprilisban Krausz Gábor és a három és fél éves Hannaróza már a falakat festette: ahogy a Séfek Séfe sztárja írta a bejegyzésében, mindenki a saját szobáját festette. A jelek szerint számára azonban már nem maradt hely az álomotthonban… Tóth Gabi és új párja között egy-egy puszi is elcsattant a beszámolók szerint . Azt is megtudtuk, mikor kezdődhetett a románc az énekesnő és táncosa között. Június végén, Gabi erdélyi turnéján bontakozott ki a viszony.
– Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret – fogalmazott az ismerős. Úgy tűnik, az énekesnő románca egyre inkább kibontakozik. A Blikk elsőként közölt fotókat arról, hogy Tóth Gabi és új kedvese pénteken Jászberényben andalogtak szerelmesen, a helybeliektől pedig megtudtuk, hogy nem is titkolták a viszonyukat, egymás kezét fogva sétálgattak, illetve egy-egy puszi is elcsattant köztük. Dinnyeföldön jártak, népművészeti vásáron nézelődtek, ahova Máté édesanyja is elkísérte őket. A történtek – érthetően – nagyon megviselik Krausz Gábort. – Gábor nagyon meg van zuhanva lelkileg, a barátok próbálják tartani benne a lelket, mert ez most egy nagyon nehéz helyzet neki. Az eddigi világa összedőlt, új életet kell kezdenie – mondta informátorunk. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal