Teljes döbbenet! Mégsem válnak? ITT a békülés jele! Hatalmas fordulat Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban! - RÉSZLETEK:


Tóth Gabi és Krausz Gábor válása sokakat meglepett és megrendített, hiszen úgy tűnt, hogy a két sztár nagyon boldog együtt, és szeretettel gondoskodnak a kislányukról. De vajon mit üzennek a csillagok erről a helyzetről? Milyen kilátásai vannak a közös jövőjüknek? A Bors megkereste Lénárt Évi jósnőt, hogy megtudjuk, milyen jövő vár az egykori szerelmesekre: valóban véget ért a közös útjuk, vagy a jövőben esetleg még keresztezik egymás életét? Nem azt a választ kapták, amire számítottak: Menthetetlen ez a házasság – kezdte a Borsnak Évi, aki a tarot kártyából azt is kiolvasta, mi okozta a sztárpár házasságának a végét.
– Úgy látom, tényleg zátonyra futott Gabi és Gábor kapcsolata, és nincs ebből már visszaút. Nem tudták megbeszélni a problémákat és jobbnak látták, ha külön válnak útjaik, ugyanis nem akarják, hogy a lányuk folyton veszekedni lássa őket. Ettől függetlenül igyekeznek majd nagy egyetértésben nevelni a gyermeküket, hiszen mindkettejük számára a kislány a legfontosabb. Csendes lezárása lesz a házasságuknak – tette hozzá a jósnő, akinek szavait a tettek is alátámasztják, ugyanis Krausz már a családi otthonból is elköltözött. Nézzük mit mondanak a csillagok: A csillagjegyek alapján Tóth Gabi egy igazi Kos, aki szenvedélyes, lelkes, bátor és öntudatos. Krausz Gábor pedig egy Nyilas, aki optimista, szabadságszerető, kalandvágyó és őszinte. A Kos és a Nyilas egy nagyon harmonikus párost alkotnak, hiszen mindketten tüzes jegyek, akik szeretik az életet, a mozgást, a változatosságot és az izgalmakat. A Kos megadja a Nyilasnak azt a teret és bizalmat, amire szüksége van, a Nyilas pedig elvarázsolja a Kost a humorával, bölcsességével és nyitottságával. A Kos és a Nyilas között nagyon erős a fizikai vonzalom is, ami tovább fűszerezi a kapcsolatukat. A csillagok szerint tehát Tóth Gabiék nagyon jól illettek egymáshoz, de akkor miért döntöttek úgy, hogy elválnak? Erre nincs egyértelmű válasz, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, konfliktusok és kihívások. Lehet, hogy Tóth Gabiék túlságosan is elfoglaltak voltak a munkájukkal, és nem jutott elég idő és figyelem egymásra.
Lehet, hogy valamilyen külső tényező vagy harmadik személy befolyásolta őket. Lehet, hogy egyszerűen csak eltávolodtak egymástól az idő múlásával. A pontos okot csak ők tudják. De vajon van-e még remény arra, hogy újra összejöjjenek? Erre sem lehet biztosat mondani, hiszen ez is csak rajtuk múlik. A csillagok azt üzenik, hogy ha mindketten akarják, akkor van esély arra, hogy megoldják a problémáikat, és újra fellobbanjon köztük a szerelem. A Kos és a Nyilas ugyanis nagyon rugalmas és alkalmazkodó jegyek, akik képesek változtatni az életükön és kompromisszumot kötni. A legfontosabb azonban az őszinteség és a kommunikáció lenne közöttük. Ha ki tudnák mondani egymásnak az igazságot, ha el tudnák fogadni egymás hibáit és erényeit, ha újra tudnának bízni egymásban és megbecsülni egymást, akkor talán még nem lenne késő. A csillagok tehát nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy Tóth Gabiék újra együtt legyenek, de ez nem jelenti azt, hogy ez biztosan megtörténik. A döntés végül is az övék. A csillagok csak tanácsot adnak, de nem irányítják az életünket. Bármi is legyen a vége, reméljük, hogy Tóth Gabiék megtalálják a boldogságukat és békében maradnak egymással. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal