MOST ÉRKEZETT: Súlyos tragédia érte Krausz Gábort, EZ sajnos mindent megváltoztat - RÉSZLETEK:


Szívszorító, amit át kellett élnie. A neves séfet sokat láthattuk képernyőn, és már abból is tudható, hogy nem az a vagdalkozó, hangos típus aki mások előtt éli meg érzelmeit. A Story felidézte azt az utat, amit Gábor bejárt, amire eljutott odáig, hogy családot alapítson, apa legyen. Krausz Gábort tízévesen érte élete tragédiája, meghalt az édesanyja. Boldog családban éltek húgával, Gábor nagyon anyás volt. A harmóniának egy pillanat alatt vége lett.
Amikor édesapja újból megházasodott, lett egy nevelőanyja, akinek a fia annyi idős, mint ő. Ahogy fogalmaz, igyekeztek szeretni őt, de sokáig nem hagyta, két-három év is eltelt, mire összeszoktak, és kialakult a szeretet köztük. Azt mondja, nagyon sokat köszönhet nevelőanyjának, hiszen több középiskolából is kirúgták fegyelmi okokból, végül ott érettségizett le, ahol nevelőanyja tanított. Apja tanácsára lett szakács. Annak azonban nem örült apukája, amikor Gábor Londonba költözött, és ott is képzelte el a jövőjét. Egy évig nem is beszéltek egymással. Azt mondja a szigetországban bohém életet élt, csak a harmincas éveiben kezdett benőni a feje lágya.
36 évesen költözött haza, és viszonylag hamar eljutott egy egzisztenciális biztonságba, amikor már nem kellett 16 órát a konyhában güriznia, hanem kreatív szakácsként tevékenykedhetett. Akkor kezdett el a családalapításon gondolkodni. Amikor pedig hosszú idő után megfogant gyermekük Tóth Gabival, elsírta magát örömében. Az volt élete legboldogabb pillanata. A történet jelen állását ismerjük, már nem egy pár az énekesnővel, és feltehetően újra sok időnek kell eltelnie, mire lélekben összeszedi magát. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal