PUSZTÍTÓ VIHAR JÖN! BRUTÁLIS MÉRETŰ VIHAR TAROLJA LE MAGYARORSZÁGOT NEMSOKÁRA! ERRE A 10 MEGYÉRE KIADTÁK A RIASZTÁST! EKKOR ÉRKEZIK! Ha ITT élsz, zárj be mindent!


Érkezik a pusztító vihar! BRUTÁLIS MÉRETŰ VIHAR TAROLJA LE MAGYARORSZÁGOT NEMSOKÁRA! Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2023.08.10. csütörtök éjfélig: Az ország legnagyobb részén a kritériumoknak megfelelő veszélyes időjárási jelenség nem várható. Csütörtökön napközben elsősorban a Dunától keletre (azon belül is legnagyobb eséllyel az északkeleti harmadban) alakulhat ki kevés helyen zivatar átmeneti szélerősödés (ált. ~40-60 km/h), lokálisan intenzív csapadékhullás (~10-25 mm) és kisméretű jég kíséretében.
Megj.: Éjjel és hajnalban a szélcsendes, gyengén felhős dunántúli tájakon és az északi országrészben helyenként köd, sűrű köd képződhet, amely délelőtt feloszlik. 2023.08.10. 05:40 Országos Meteorológiai Szolgálat. Pénteken ragyogó napsütésre készülhetünk, legfeljebb keleten fordulhat elő egy-egy zápor a gomolyfelhőkből. Az északi, északnyugati szél időnként megélénkül. Hajnalban 8-15 fokot mérhetünk, napközben 23-28 fok közötti maximumok várhatók.Hétvégétől száraz, napos időszak kezdődik. Szombaton az északi, keleti tájak fölött lehet kevés felhő, de csapadék nem várható. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz. Hajnalban 9-16, napközben már 25-30 fokot mérhetünk. Vasárnap a délire forduló szél még melegebb levegőt hoz felénk, a maximumok 27-32 fok között alakulnak.
Felhő alig lesz felettünk, igazi strandidő várható. A következő hét elején folytatódik a ragyogóan napos, száraz idő. A délies szél az északnyugati tájakon feltámadhat. Kedden már szinte mindenhol 30 fok fölé emelkedik a hőmérséklet.

AKTUÁLIS:

Főoldal