Most robbant a hír! Mindeközben Tóth Vera titokban férjhez ment. Ő a kiválasztott:


Mesebeli környezetben, Tóth Gabiék szentendrei otthonában mondta ki a boldogító igent Tóth Vera és Pauli Zoltán. Az énekesnő és a sztárséf augusztus első hétvégéjén házasodott össze, alig néhány nappal azelőtt, hogy Vera húga, Gabi bejelentette, hogy a házassága véget ért Krausz Gáborral. A nagy napot mégis abban az otthonban töltötték el, amit Gabi és Gábor nagy gonddal felújított, csinosítgatott fél éven át, egészen addig, míg ki nem derült, hogy a kapcsolatuk véget ért. Az esküvő lapunk informátorai szerint álomszerű volt, családias, baráti környezetben, azokkal az emberekkel ünnepelte a boldog pár a nagy napot, akik igazán közel állnak hozzájuk.
– Az esküvőt Vera húgának otthonában tartották az időjárás miatt. Még Gabi férje, Gábor is ott volt a nagy napon, minden nagyon jól alakult – tudtuk meg egy ismerőstől. Tóth Vera és Pauli Zoltán szerelme 2020-ban került nyilvánosságra. Az énekesnő megszenvedte az utat a boldogságért, hiszen korábban rengeteg sikertelen kapcsolatot élt meg. 2016-ban azonban gyomorszűkítő műtéten esett át, több mint negyven kilót lefogyott, az önbizalma az egekbe szökkent, a lelki változás pedig a magánéletére is jó hatással volt. Pauli Zoltán 2021-ben, a karácsonyfa alatt tette fel a nagy kérdést Tóth Verának.
Paulival közösen működtetik Palkonyán a Palkonyha nevű lakáséttermet, ami szinte folyamatos telt házzal működik, nem csupán a finom falatok miatt, hanem azért is, mert Vera és húga, Gabi rendszeresen tartanak vacsorával egybekötött koncerteket az étteremben. Miközben tehát az egyik nővér élete darabokra hullik és épp válófélben van, közben a Megasztár első szériájának győztese úszik a boldogságban. 2021-es, karácsonyi eljegyzése után Vera sorsa végre beteljesedett, és immáron amellett a férfi mellett élheti le hivatalosan is az életét, akit igazán szeret. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal