MOST ROBBANT A HÍR! Fiatalabb férfi miatt hagyhatja el Mészáros Lőrincet Várkonyi Andrea.. Ő róla van szó...! Durva, ami most kiderült:


Müller Rózsa jósnő szerint meg vannak számolva Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc napjai Fotó: Blikk. A pletyka után itt a friss információ. Hetekig azt pletykálták, hogy Várkonyi Andrea alig másfél év házasság után elköltözött a férjétől, Mészáros Lőrinctől. Az alaptalan szóbeszéd azt követően kapott szárnyra, hogy kiderült: a műsorvezetőből lett sikeres üzletasszony a közelmúltban értékes balatoni ingatlan tulajdonosává vált.
Bár a szóbeszéd minden bizonnyal azért kapott szárnyra, mert Várkonyi Andrea jó ideje abszolút hallgat a magánéletéről, a sztárok jósnőjeként elhíresült Müller Rózsa a Sorry! magazin megkeresésére elmondta, hányadán állnak egymással a házaspár tagjai - legalábbis a kártyák szerint. Megszólalt a bennfentes! Ezt mondta arról, hogy Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől – Várkonyi Andi és Mészáros Lőrinc kapcsolatának nagy valószínúséggel vége lesz. A férje gyerekei sem kedvelik Andit, de nem szólnak bele az apjuk magánéletébe. Andi matt fut majd zátonyra a kapcsolatuk, mert még egy fiatalabb férfit is el tudna képzelni maga mellett.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Mészárosba sosem volt szerelmes - azért választotta, mert érezte, hogy neki és a gyereke számára is ez lesz a legjobb. Bochkor sosem volt nősülős típus, Andinak pedig olyan férfi kellett, aki éjjel-nappal vele van, és teljesen felvállalja a lányával együtt. Bochkor nem egészen ilyen típus. Visszatérve Lőrincre és Andreára: közös napjaik meg vannak számlálva, nem jósolok nekik túl sok időt – mondta a Sorry! magazinnak Müller Rózsa. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal