Mi történt? Most jött a drámai hír Krausz Gáborról


Ahogy korábban beszámoltunk róla, Tóth Gabi és Krausz Gábor hat év után elválnak. A hír sokkoló volt a rajongók számára, akik a sztárséf bejegyzésében keresték a magyarázatot a történtekre: sokan észrevették, hogy Krausz egy „kellemetlen fricskáról” is beszélt a posztjában. A követők azonnal a Fricska táncegyüttesre asszociáltak – egyébként Tóth Gabiról és a táncos Papp Máté Bencéről nemrég egy közös kép is felkerült az internetre, amint egy quadon száguldoznak a Kárpát-Haza konferencián. A hírességek sem maradtak csendben a sztárpár válása kapcsán:
Ördög Nóra, Bihari Viktória, Steiner Kristóf és Nagy Alekosz is hozzászóltak a hírhez. Utóbbi egyébként nagyon felháborodott a házaspár elválása miatt, és finoman szólva sem érti, miért választotta Gabi a táncost. Az internet népe sem tétlenkedik: péntek estére nyolc órára egy eseményt szerveztek a Facebookon a Kossuth térre. A leírás szerint a résztvevők gyertyát gyújthatnak Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére.  „Gyászoljuk együtt egy emlékgyertyával Magyarország Hitének és Magyarország Állának különválását. Emlékezzünk meg együtt a boldog pillanatokról, a felemelő érzésekről, az önfeledt kacajokról és harsogó jó hírekről. A finom ételekről, a kamerákba menetet vágó tekintetekről és magáról a hitről, ami erőt ad nekünk abban, hogy ezen is átlendüljünk, közösen. ❤ Hozd magaddal a lelkedet, egy teamécsest, a szeretetedet, a gyógyító energiáidat és legfőképpen: a Hitedet.
A megemlékezés után körbejárjuk Budapestnek azokat a pontjait, ahol a néhai pár megfordult és közös emlékeket szerzett. Többek között: FIDESZ székház, MOL torony, Oxygen Wellness, Raqpart (hány szerelmet nem rejt már ó 🙁 ) és még sorolhatnánk. Gyertek, hogy mi még szerethessük egymást! ❤ „ – fűzték hozzá.

AKTUÁLIS:

Főoldal