Megszületett Hosszú Katinka kislánya. Ezt a nevet kapta és itt vannak az első fotók is!


Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai aranyérmes úszónő, Facebookon osztotta meg a hírt, hogy világra jött a kislánya. A bejegyzés alatt sokan gratuláltak neki és Gelencsér Máté férjének. A 34 éves Iron Lady becenevű Hosszú Katinka márciusban jelentette be, hogy várandós, vasárnap pedig elárulta, hogy Layber-Gelencsér Kamília a kislányuk neve. A világ csodája számunkra! Már most nagyon szeretünk írta Hosszú Katinka a bejegyzésében.
Nem tudjuk biztosan, hogy mikor született meg Hosszú Katinka kislánya, de érdekes egybeesés, hogy éppen 2016. augusztus 6-án nyerte meg az első olimpiai aranyérmét 400 méteres vegyesúszásban Rióban. A sportolónő korábban azt mondta, hogy az anyaság nem jelenti számára a versenysport végét. Terveim szerint fogtok még így látni, jelenleg nem azt mondom, hogy ez a lezárása ennek a fejezetnek6. Szerencsére mindent elértem, sőt többszörösen, amit szerettem volna, egy sportolónak ez mindig nagy megnyugvást jelent. Válaszolta Hosszú Katinka arra a kérdésre, hogy láthatják-e még a rajongók a vízben küzdeni vagy koncentrálni a rajt előtt. Nemrégiben Hosszú Katinka nyílt levélben jelezte, hogy nem kapta meg a lehetőséget, hogy elindítsa a saját úszóakadémiáját.
A levél nagy felháborodást keltett a sportolói közösségben. Sajnálatos módon, úgy látszik, a sportban az egyéni érdekek még mindig megelőzhetik a szakmai érdekeket. Így nem kaptam meg a lehetőséget, hogy az Úszóakadémiámat elkezdhessem. A sportvezetésben sokan a saját pozíciójukat tartják a legfontosabbnak, nem pedig a sport fejlődését - fogalmazott levelében a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

AKTUÁLIS:

Főoldal