Leesett a rajongók álla! Azért a Gábort sem kell félteni! Veresegyházán kapták lencsevégre Krausz Gábort a szakítás után, nem akárkivel volt – Fotó!


Tóth Gabi már a szerelmével, Papp Máté Bencével él együtt a szentendrei házban, amit korábban a férjével osztott meg. Krausz Gábor viszont a közös kislányukra, Hannarózára figyel. A sztárséfet és a hároméves gyereket Veresegyházon sikerült lefotózni.A média napok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról cikkezik. A hat évig tartó házasságukat egy félrelépés vetette véget. Gabi ugyanis beleszeretett a Fricska táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe, akivel most már egy fedél alatt laknak: a táncos beköltözött az énekesnő szentendrei otthonába, ahol még múlt héten a férjével és a lányával élt.
Gábor már elköltözött a házból, de most elvitte magával Hannarózát is. Az apát és a kicsit Veresegyházon kapták lencsevégre. A sztárséf egyik ismerőse szerint Hannaróza nehezen viseli a sok változást, ezért az apja magához vette őt. "Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább" – árulta el az ismerős, hozzátéve, hogy Gábor számára most a kislánya a legfontosabb. "Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet.
A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat" – mondta a Borsnak. Íme a cuki fotó kettejükről:

AKTUÁLIS:

Főoldal