Kiderült a szörnyű igazság! Mindenkit sokkolt, ami mára kiderült! Ez sajnos NAGYON DURVA! Tényleg EZÉRT válhat Tóth Gabi és Krausz Gábor - Itt vannak a megdöbbentő részletek:


A kommentelők egyetlen szóból tudni vélik, mi történt. Ahogy mi is megírtuk, szerda délután robbant a hír, hogy szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor. A hírt először Krausz osztotta meg Facebook-oldalán, nem sokkal később pedig az énekesnő is megszólalt. A konkrét okokról egyikük sem beszél, de persze azonnal beindult a találgatás, a kommentszekciókban és a fórumokon is téma a pár szakítása. A Kiskegyed kiszúrta, hogy Krausz Gábor egyetlen szóval kavarta fel a kedélyeket. Posztjában ugyanis úgy fogalmazott: „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.” A fricska szót pedig mindenki úgy értelmezte, hogy a Gabival együtt fellépő Fricska táncegyüttes egyik tagja kavart bele a kapcsolatukba.
Hogy Krausz Gábor szavai csak véletlenek, vagy esetleg utalnak valami háttér okra, persze nem tudni. Egy biztos, sokan döbbenten állnak a váratlan fordulat előtt, mert Gabiék kapcsolata erősnek tűnt. A házaspár nemrég közös házépítésbe kezdett Szentendrén, amihez közös hitelt vettek fel. Sokat meséltek követőiknek arról, hogyan haladnak a közös otthonukkal. Az énekesnő a csalad.hu oldalon található, még frissnek mondható cikkeiben pedig nagy szeretettel és szerelemmel beszél az ő Krauszáról…Ezek után nemcsak Gabit, de az együttes tagjait is zaklatni kezdték a kommentelők. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal