Kiderült: Ő lehet az a férfi, aki Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében áll


Kiderült, ki lehet Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre sokkolta a hazai közvéleményt. Krausz szerdán délután tette közzé a közösségi oldalán, hogy hat év után elválnak Tóth Gabival. Az énekesnő nem sokkal később Instagram-oldalán reagált a történtekre, és azt írta: gyermeküket a válás után is közösen nevelik majd. A szakítás mindenkit váratlanul ért, hiszen Tothék még nagy lelkesedéssel álmodoztak közös jövőjükről Szentendrén, ahol egy házba szerettek volna beköltözni, amelynek felújítási munkálatairól is beszámoltak a nyilvánosságnak közösségi csatornáikon keresztül. Nem tudni, mi történt, kettejük szűkszavú szakítós posztjából pedig nem sok minden derül ki, szinte szóról szóra ugyanazt írták. Miután Krausz Facebook-oldalán bejelentette, hogy elválnak, Gabi is megosztotta ugyanezt az információt saját oldalán 1 óra késéssel.
Bejegyzésük lényege az volt: 6 év után elválnak, kislányukat pedig a jövőben közösen tervezik nevelni. Viszont a sztárséf posztjában volt egy figyelemre méltó mondat, amely Gabi bejegyzéséből – furcsa módon – már hiányzik „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – ezt írta Krausz, amire sokan felfigyeltek, hiszen ismert, hogy az énekesnő évek óta együtt dolgozik a Fricska nevű háromtagú férfi táncegyüttessel, akikkel nemrég is volt fellépése. Nem tudni, pontosan mit akart mondani Krausz, hogy véletlenül használta-e a „fricska” szót, vagy pedig ez egy egyértelmű célzás a táncegyüttesre. A furcsa egybeesés kapcsán azonban már elindultak a pletykák, és ahogy a mondás is tartja, „nem zörög a haraszt”. Mint írtuk, a sztárpár bejelentése után rengeteg együttérző, szánakozó és kárörvendő komment mellett felbukkant egy nagyon érdekes hozzászólás is. Egyik olvasó azt írta, ő tudja, mi lehet a szakítás oka, amit Krausz posztja alapján sejtett meg. Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hátterében lehet egy másik férfi! Ami tegnap még csak „egy lehetséges forgatókönyv” volt, az ma már egyre valószínűbb feltételezés lehet.
Észrevettük ugyanis, hogy Papp Máté Bence, a „Fricska Máté” becenevű táncos borítóképéhez Tóth Gabi öt darab szívecskés emotikont is fűzött. Persze lehet, hogy ez csak egy ártatlan véletlen, de az emberek már elkezdtek spekulálni a történtekkel kapcsolatban.
(Címlapkép: Krausz Gábor/Facebook) Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal