Kiderült a gyomorforgató titok! EZZEL a fiatal, jóképű férfival csalhatta párját Tóth Gabi.. Krausz Gábor teljesen összetört! Ő volt az: (Fotók!)


Összetörte Krausz Gábort, hogy véget ért a házassága Tóth Gabival. A sztárséf egyik legjobb barátja és kollégája, Vomberg Frigyes a Blikknek elmondta, mindenben a barátja mellett áll, aki most rendkívül nehéz időszakon megy keresztül. Egyre több jel mutat arra, hogy a válás hátterében egy harmadik fél áll, és nem Gábor, hanem Gabi kereste más mellett a boldogságot. A sztárséf beszédes bejegyzésben tudatta szerdán a szakítás hírét, amiben egy fontos információt rejtett el: a „fricska” szót. Egyetlen kifejezés, ám sokatmondó, s ez többeknek fel is tűnt. „Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében.
Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – fogalmazott a sztárséf, kiemelve, hogy a jövőben mindketten a lányuk érdekeit szem előtt tartva nevelik a három és fél éves Hannarózát. A kifejezés azért tűnt fel sokaknak, mert a Fricska Táncegyüttes az a csapat, amely Gabival a koncertjein fellép. A rajongókban hamar felmerült a gondolat, hogy az énekesnő a táncegyüttes egyik tagjával eshetett szerelembe.
A közösségi oldalakon a kommentelők meg is nevezték a csapat egyik tagját és koreográfusát, Papp Máté Bencét, aki maga is párkapcsolatban élt, legalábbis az utóbbi napokig biztosan. Gabi az utóbbi időben rengeteg szívecske hangulatjelet küldött a férfi különböző fotói alá, ami sokakban tovább erősíti a gyanút.
A Blikk utánajárt a pletykának, és a párhoz közeli, a nevük elhallgatását kérő forrásoktól megtudtuk, hogy valóban Papp Máté Bence lehet a szakítás oka. – Jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt. Az ok pedig nem más, mint Máté. Közte és Gabi között régóta izzott a levegő – fogalmazott egyikük. A férfi 29 éves, tehát hat évvel fiatalabb az énekesnőnél, ám a közös munka alatt közel kerültek egymáshoz. A Bors információi szerint Krausz Gábor már el is költözött a szentendrei, közös otthonukból, ahová alig néhány hónapja költöztek be, és amit együtt csinosítottak, festettek, alakítgattak. Több lakásavató bulit is terveztek, ám úgy tűnik, ezekből már nem lesz semmi. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal