Itt a világvége! Pokoli Ítéletidő csapott le tegnap Budapestre: Így menekültek az emberek a jégeső, az özönvíz és a szélvihar elől – Videó:


Talán az év vihara volt a fővárosban, ilyen közelről ritkán videóznak le villámcsapást. Szerda éjjel több hullámban heves zivatarok érték el Budapestet. Órákon keresztül villámlott szinte másodpercenként, hatalmas lecsapó villámokból sem volt hiány. A főváros több pontján is viharos szél kísérte a zivatarokat, 70-80 km/h-s széllökéseket is mértünk. A város több részére is özönvíz zúdult, rövid idő alatt sokfelé esett 30-40 mm eső, de Pestszentlőrincen 50 mm csapadékot is mértünk. A főváros több részéről is hallani az újra és újra felhangzó szirénákat, minden bizonnyal a tűzoltók rengeteg bejelentést kaptak a vihar miatt. Felhasználóinktól több felvétel is érkezett a fővárosban tomboló viharról:
A főváros több részéről is hallani az újra és újra felhangzó szirénákat, minden bizonnyal a tűzoltók rengeteg bejelentést kaptak a vihar miatt. Felhasználóinktól több felvétel is érkezett a fővárosban tomboló viharról: A rossz hír az, hogy szombat estére is hasonló időt jósolnak. Péntek éjszaka óriási erővel tombolt végig a vihar egész Magyarországon. Csak Budapesten ezer esetben riasztották a tűzoltókat és a Katasztrófavédelmet. Van, ahol egy leszakadó vastag fadarab ripityára törte egy autó szélvédőjét - írja a Metropol.
Rengeteg helyen törmelékek akadályozzák a közlekedést, a munkálatok még szombat délelőtt is zajlani fognak. A rossz hír az, hogy hasonló vihart jósolnak szombat estére is.Fotó: Metropol Címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal