FIGYELEM! Hatalmas változás a messengeren! Szeptember végétől EZ a mindenki által használt funkció eltűnik:


Szeptember végétől megszűnik az SMS-üzenetek küldésének és fogadásának lehetősége a Messenger alkalmazásban – közölte nemrég a Facebook. Az erről szóló tájékoztatás a Facebook Súgóközponjában jelent meg a minap. Azt írták, hogy a funkció szeptember 28-án tűnik el, miután a felhasználók frissítik a Messenger alkalmazást.
Ha a Messengert használod alapértelmezett SMS-alkalmazásként az androidos eszközödön, fontos tudnod, hogy az alkalmazás 2023. szeptember 28. utáni frissítését követően nem tudsz a Messenger használatával SMS-üzeneteket küldeni vagy fogadni mobilhálózaton keresztül – írták. A közleményben hozzátették azt is, ha a felhasználóknak eddig a Messenger volt az alapértelmezett üzenetküldő alkalmazásuk a telefonon, akkor újat kell választaniuk, és abban az alkalmazásban férhetnek hozzá a korábbi üzeneteikhez is. „Ha nem választasz magadnak új alapértelmezett üzenetküldő alkalmazást, az SMS-üzeneteid automatikusan a telefonod alapértelmezett üzenetküldő alkalmazásába, például az Android Messages alkalmazásba kerülnek át” – írták.
Hozzátéve, hogy az alapértelmezett SMS-alkalmazások működéséről a Google Súgóközpontban találhatnak további információkat a felhasználók. Nemrég kiderült, hogy az üzenetküldő alkalmazásokkal kapcsolatban érdemes óvatosnak lenni, ugyanis egy új kémprogram pont ezeken keresztül próbálja ellopni a felhasználók adatait. Index.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal