Felfoghatatlan tragédia! Mély fájdalommal tudatjuk, a háromszoros kézilabda bajnok Viktória zuhant ki a panelház 8. emeletéről – RÉSZVÉTÜNK!


Egy tömbház nyolcadik emeletéről zuhant ki a háromszoros bajnok kézilabdázó, Viktoria Gyivak. A 29 éves élsportoló a helyszínen szörnyethalt – írja a Nemzeti Sport a TASZSZ állami hírügynökség információi alapján. Az orosz élvonalbeli női kézilabdaligában érdekelt GK Asztrahanocska irányítójának halálhírét az Orosz Kézilabda-szövetség jelentette be hivatalos oldalán. Edzője, Alekszej Alekszejev szerint Gyivak holttestét hétfőn délután kettő órakor találták meg.
Az orosz sajtó szerint a sportolónak nem volt oka az öngyilkosságra, így egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához. Viktorija Gyivak Volgográdban kezdett el kézilabdázni, a helyi Dinamóban, melynek színeiben háromszor is megnyerte az orosz bajnokságot. Az orosz ifjúsági válogatottal Eb-ezüstöt szerző irányító a Volgográd mellett játszott a Kubany Krasznodarban, a német Halle Neustadtban, a francia Achenheim Truchtersheimben, valamint a belarusz Gomelben, amellyel két kupát és egy bajnoki címet ünnepelhetett. Gyivak 2021 óta szerepelt az asztraháni együttesben. A tragédia azután történt, hogy a múlt héten egy isztambuli szálloda hatodik emeletéről kizuhanva hunyt el az olasz Igor Novara 18 esztendős röplabdázója, Julia Ituma. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal