Balatonfüreden jártunk a családdal és beültünk az egyik kávézóba.. 2200 forintért ittunk 2 ásványvizet.. DE az igazi hidegzuhany csak ezután jött..! A végösszeget figyeljék: (Fotók a cikkben)


2200 forint két pohár ásványvízért! - némiképp megütközve fogadta a számlán szereplő összeget egy olvasónk, aki a Karolina Kávéházban ivott meg egy kávét és evett meg egy fagyit ismerősével és emellé kértek kettő ásványvizet is. Két kávét kértünk, ami kifogástalan volt, és ehhez rendeletünk még két pohár ásványvizet is és kettő közepes méretű fagylaltot is, ami egyébként nagyon finom volt. A fizetéskor derült ki, hogy az is (mármint az ásványvíz) csaknem annyiba került mint a kávé. Igen, ásványvízről van szó, de ez akkor is kicsit túlzás - mondta lapunknak a vendég, aki a számlát is elküldte szerkesztőségünknek.
A Karolina kávéház fogalom a Balaton parti vendéglátóhelyek körében, az egyik legszebb panorámában gyönyörködhetnek a kávézó teraszáról a betérő vendégek. Az árak is ennek megfelelően lettek kialakítva, egy klasszikus latte, mint ahogy a blokkon is szerepel 1800 forint. Nyílván tudjuk, hogy az utóbbi időben mindenhol emelkedtek az árak, és a vendéglátó helyes is próbálnak nem minuszosan üzemelni, valamint dübörög az infláció, de ez azért lehet, hogy már kissé túlzás... Vagy nem? Önnek mi a véleménye? 

AKTUÁLIS:

Főoldal