Kiderült! Ő volt az a népszerű magyar milliárdos, aki a Dunába vetette magát. A celebvilágot is sokkolta Zoltán rejtélyes halála RÉSZLETEK:


A fővárosi éjszakai élet népszerű figurája volt az a tehetős vállalkozó, akinek a holttestét néhány napja találták meg a Dunában – tudta meg a Blikk. Az azonosítatlan személyről készült képeket a rendőrség is megosztotta a hivatalos honlapján, kérve a lakosság segítségét. „Augusztus 4-én, 9 óra 50 perckor a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna 1643.5 folyamkilométerénél egy mederközépen sodródó férfi holttestet észleltek, akit a IX. kerületben lévő Kopaszi-gátnál tudtak partra emelni. A helyszíni és halottszemle során kétséget kizáróan nem lehetett megállapítani a személyazonosságát, azonban az eddig beszerzett adatok alapján feltételezhető, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos az augusztus 1-jén a Margit hídról vízbe ugrott G. Z. személyével” – állt a rövid közleményükben.
Amelyhez egy sokkoló fotót is csatoltak a napok óta vízben sodródó holttestről. Azóta kiderült, valóban Zoltánt találták meg, így a felhívást törölték. Teljesen értetlenül áll mindenki az 56 éves férfi tragédiája előtt, hiszen G. Zoltán még a közelmúltban is nívós eseményekről osztott meg fotókat a közösségi oldalain. A képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek. Jócskán betekintést engedett követőinek az életébe, amelyről csak úgy sütött a gazdagság: luxuskocsik, hajók, puccos kiállítások, VIP-bulik, operabál, egzotikus nyaralások, golfklubok, gyönyörű nők és befolyásos barátok. Zoltán a közösségi oldalára feltöltött fotók szerint az elit már-már sztereotip életét élte, ám – az ilyen köröknél szokatlan módon – semmilyen hozzá köthető magyarországi vállalkozást nem találtunk a nevén. Mindössze édesanyja tavaly megszűnt betéti társaságában volt kültag. Korábban a Balatonnál az édesanyjával együtt, amíg fel nem költözött Budapestre, nem is akármilyen környékre: a lakása, amelynek értéke lapunk becslése szerint 110 millió forint körül lehet, az ország egyik legdrágább utcájában, a Bazilikától egy köpésnyire található.
A Blikk a férfi egyik közeli ismerősétől megtudta: Zoltán a várnegyedben üzemeltetett egy művészeti galériát, illetve belsőépítészként is dolgozott. Korábban gyertyaöntő üzeme is volt, amiből jócskán megszedte magát. Nagyon magas színvonalon élt, számos ingatlant vásárolt magának. Rengeteg időt töltött a klubokban, az éjszakai életben, sokat tudhatott bűnözőkről is, de kizártnak tartják, hogy bárki haragudott volna rá, hiszen mindenki szerette. „Egy valódi milliárdosként mutatkozott. Kifele egy csodát árult magáról, de belül valami nyomaszthatta” – fogalmazott az egyik, névtelenséget kérő ismerőse. – Teljesen sokkolt a halálhíre, értetlenül állok előtte – mondta a Blikknek Rácz Jenő sztárséf, aki nemrég találkozott Zoltánnal egy autós rendezvényen. – Igazi nagypályás embernek számított, az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt. Követte a munkásságomat, én pedig nagyon szeretem a kortárs művészetet, ezért többször is beszélgettünk. Mindig hívott a művészeti eseményekre, néhány alkalommal el is tudtam menni. Nagyon stabil úriember benyomását keltette, depresszió jelét sosem mutatta – mesélte megrendülve Rácz Jenő.

AKTUÁLIS:

Főoldal