Tegnap meghalt a fiam. Milliárdos csemete ölte meg, most neki üzennék!


„Elvette a legdrágább kincsünket!” – Szívszaggató szavakkal búcsúzik a hídon elütött biciklis anyukája. A Mercedes áttörte a korlátot, eltaposta Benjámint, majd egy BMW-be rohant. A Mercedes áttörte a korlátot, elgázolta Benjámint, majd egy BMW-be rohant / Fotó: MB OKF Megrendítő sorokkal emlékezik meg az anyja arról a fiúról, akit az Árpád hídon halálra gázolt egy szalagkorlátot áttörő Mercedes hétvégén. Benjámin szabályszerűen közlekedett a biciklisávon, amikor a megvadult tuningautó elcsapta őt.
„Az én majdnem 27 éves fiamat ölte meg ez a nyomorult. Egy szerető, összetartó, dolgos család vagyunk. Elvette a legdrágább kincsünket, mert ő gyorsulni akart. Csak épp vezetni nem tud” ” – írta a közösségi oldalán a gyászoló nő. Benjámin szüleihez sikerült eljutnunk telefonon, de a család azt üzente, az anya fájdalmában most nem tud szólni a történtekről. A fiatalembernek szép jövője volt: három nyelven tudott, 3D-modellezőként dolgozott, videójátékokhoz és filmekhez tervezte kültéri és beltéri helyszíneket. A Mercedes vezetője, B. Dávid, aki autókereskedést működtet, a sportautók rajongója, gyakran indul gyorsulási versenyeken: a neve többek között a tököli gyorsulási versenyek nevezési listáin is szerepel. Tapasztalt pilóta volt, tehát nem lehet arról szó, hogy nem ismerte volna az autója képességeit.
A jármű igazi kultikus darabnak számít az ilyen megmérettetések szerelmesei között: a Mercedes E63 AMG S 713 lóerős, 300 km/órás végsebességű. Ennyire durva baleset már rég nem volt Budapesten: semmi sem maradt az autóból, ami halálra taposta egy kerékpárost az Árpád hídon – fotók Ennyire durva baleset már rég nem volt Budapesten.

AKTUÁLIS:

Főoldal