Szülők figyelem! Feldolgozhatatlan tragédia történt! A 2 éves Emma a kertjükben játszott majd órákon belül halott volt! A CSALÁD MOST MINDENKIT FIGYELMEZTET A VESZÉLYRE:


A KÉT ÉVES KISLÁNY A KERTBEN JÁTSZOTT AZTÁN HIRTELEN MEGHALT. A CSALÁD MOST MINDENKIT FIGYELMEZTET A VESZÉLYRE: A család legnagyobb megdöbbenésére a gyerek nem lett jobban a kezelés után sem. A láza egyre magasabb lett, karjai feldagadtak és a kislány egész testét kiütések lepték el. A kétéves Emma Ratliff, aki az Egyesült Államokban, Indiana államban lakik, ugyanolyan volt mint bármely más gyermek. Szeretett kint játszani az udvaron és ez egyik nap drasztikus változást hozott életébe. Egyik nap a kislány lázas lett, szülei pedig azonnal elvitték őt az orvoshoz. A vizsgálat után az orvosok sztreptococcus fertőzésre gyanakodtak. A család legnagyobb megdöbbenésére a gyerek nem lett jobban a kezelés után sem.
A láza egyre magasabb lett, karjai feldagadtak és testét kiütések lepték el. -Nagyon sok lila kiütéses folt volt a testén, egy idő után szinte mindenütt megjelentek ezek a foltok, mesélte az egyik családtag, Nichol Kirby az ABC7 News-nak és így folytatta:Május 30-án a kislányt megint be kellett vinni a kórházba, annyira rosszul lett. Most az orvosok egy másfajta antibiotikummal próbálkoztak. S hogy mi volt a diagnózis? Rocky Mountain Spotted Fever, egy olyan betegség, amit a kullancsok terjesztenek. Sajnos ez a betegség nagyon komoly és a fertőzés az agyat is károsíthatja. Sajnos Kenley esetében is ez történt. -Sajnos a kislány állapota nagyon rossz, az agya szinte alig működik és annyira felduzzadt, hogy nyomja a gerincoszlopot. -mondta az egyik családtag. Elindítottak egy adománygyűjtő akciót a Liftable nevű oldalon, hogy a kislány kezelését ki tudják fizetni. Még ezt is írta a család egyik tagja: -A kislány most légzőkészüléken van, és szerettei állandóan vele vannak. Imádkozunk, hogy csoda történjen.
Sajnos a csoda nem történt meg és a kislányt, a család döntése alapján június 3.-án lekapcsolták a légzőkészülékről.Kevés olyan dolog van a világon, ami jobban megviselheti a családot, mint a gyermekük halála. Viszont a Ratliff család úgy döntött, hogy kislányuk halálával szeretnék felhívni a figyelmet erre a betegségre. A kullancsok által terjesztett betegségek nagyon komolyak. A megjelenő tünetek sokszor hasonlítanak egy másik betegség tüneteire. Ezért is mondják az orvosok, hogy mindig ellenőrizzük gyermekeinket, miután kint játszottak a szabadban. A láz, a kiütés, hányinger nem különleges tünet de felhívhatja figyelmünket arra, hogy valami más fertőzésről is szó lehet. A Raitliff család is reméli, hogy történetükkel minden szülőt emlékeztetnek ennek fontosságára. Remélik azt is, hogy így ez más családokkal nem fog előfordulni. Nagyon sokat jelent mások számára is, ha ezt a cikket továbbküldjük vagy megosztjuk, talán életet mentünk vele. Együtt segíthetünk embertársainkon. Forrás: csodalatos

AKTUÁLIS:

Főoldal