Sokkoló tragédia történt! Ez az egészségügy szégyene! Tegnap meghalt Emma babám az ápolónők hibájából! Figyeljék mit tettek vele: - Nyugodj békében, kicsim!


A halottkém szerint az ápolónők hanyagsága hozzájárult a gyermek halálához. Négy hónappal a születése után meghalt egy kisbaba, a halottkém szerint azért, mert az ápolónők óriásit hibáztak. A kis Olly Vickerst nem felügyelték, miközben a gyermek édesanyja, Emma Clark először szoptatta a gyermekét. Mire a szakemberek ránéztek, a baba feje már kék színű volt. Később kiderült, Olly olyan súlyos agysérülést szenvedett az első etetés során, hogy hetekkel később elhunyt. A bíróságon elhangzott, hogy a baba teljesen egészségen született meg 2023. április 13-án.
Ezután két ápolónő vette át Emma és babája gondozását. Amikor az édesanya először akarta megetetni a kis Ollyt, az egyik ápolónő segített neki fiát elhelyezni. Párnát adott az édesanya hóna alá, ami azonban teljesen ellentmond az elfogadott gyakorlatnak. Miközben Emma folytatta Olly szoptatását, ez az ápolónő orvosi feljegyzéseket készített egy számítógépen, a másik pedig a sebével foglalkozott, ugyanis Emma vajúdás közben szakadást szenvedett. A szakember varrni kezdte a sebet, és fájdalomcsillapítót adott az édesanyának - írja a Mirror. Ezután vették csak észre, hogy a baba az édesanyja oldalára csúszott, és elzáródott a légútja. Újra kellett éleszteni, majd az újszülött intenzív osztályra került. Egy MRI-felvétel kimutatta, hogy jelentős agysérülést szenvedett.
A következő néhány hónapot kórházban töltötte, majd július 9-én hazaengedték. Olly-nak még ebben a hónapban magas láza lett és hányt. Visszavitték a kórházba, ahol mellkasi fertőzést diagnosztizáltak nála, és két nappal később meghalt. Peter Sigee halottkém úgy ítélte meg, az ápolónők hanyagsága következtében kialakult agysérülés hozzájárult a gyermek halálához. Ha Ollyt megfelelően figyelik, vagy ha később varrják össze az édesanya sebét, valószínűleg elkerülték volna a kicsi halálát. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal