FONTOS! Rendkívül jó hír érkezett a nyugdíjasoknak péntek délutánra! A sok rossz után végre valami jó! EZ MINDENKIT érint:



Rendkívül jó hír érkezett a nyugdíjasoknak péntek délutánra! A sok rossz után végre valami jó!  Ezen a hétvégén máris a nyár második hónapjába léptünk. A kánikulában figyeljünk a hidratálásra, és ha tehetjük, akkor ne végezzünk fizikai munkát a legnagyobb napsütésben. Van azonban valami jó abban is, hogy július van - hiszen érkeznek a nyugdíjak. Már nem kell sokat várni, és megkezdik az utalást, illetve a postai kézbesítést. Júliusi nyugdíj postai kézbesítése: Tavaly novemberben mindenkihez eljuttatták a nyugdíjkifizetési naptárat, melyben a Posta feltünteti azokat az idősávokat, amikor postai úton kézbesíti a nyugdíjakat. Minden hónapban 12 munkanapon át viszik ki a nyugdíjakat, így a kifizetési időszak az adott hónap 11-12-13-14. napjától eltarthat akár 24-25-26-27-28. napjáig is. Mikor utalják a bankszámlákra a júliusi nyugdíjat?
Ha utalással kérjük a nyugdíjat, akkor minden hónap 12. napján találhatjuk meg azt majd a bankszámlánkon. Ez alól csak az kivétel, ha 12-e éppen munkaszüneti napra vagy hétvégére esik, mert akkor az azt megelőző munkanapon utalnak. Mivel július 12. most munkanapra esik, így hamarosan utalják a nyugdíjakat, és nem fog csúszni a nyugdíj. Július 12-én, szerdán utalják a nyugdíjakat. Tehát kevesebb, mint egy hét múlva.

AKTUÁLIS:

Főoldal