MOST ÉRKEZETT: RENDKÍVÜLI! Rohantak a mentők! - Kétszer élesztették újra a híres magyar énekesnőt, milliók kedvencét


MOST ÉRKEZETT: RENDKÍVÜLI! Kétszer élesztették újra a híres magyar énekesnőt, milliók kedvencét! - Mutatjuk a részleteket: Fatima, a Fekete vonat korábbi énekesnője nagyon megviselt állapotba került az édesanyja halála után öt évvel. Úgy érezte, hogy nincs értelme tovább élnie, és mentális állapota egészségügyi problémákat jelezett. Tüdőgyulladást kapott, és csak kevés hiányzott ahhoz, hogy csatlakozzon édesanyjahoz. Fatima hisz abban, hogy minden betegség pszichés okokra vezethető vissza, hiszen úgy gondolja, hogy gondolataink, érzéseink és szavaink teremtő erejükkel befolyásolják egészségünket.
Az édesanyja halála után rövid idővel a légiós betegség, vagyis a súlyos tüdőgyulladás támadta meg a szervezetét. Fatima, az énekesnő, azt nyilatkozta a Blikknek, hogy kétszer élesztették újra, és 13 napig lebegett az élet és a halál között. Számára ez az időszak olyan volt, mintha egy éjszakai alvás lett volna. Ezen idő alatt mély belső élményeket tapasztalt. Tudata két energia találkozásával találkozott: először a földi vörös ködöt érezte, és sötét árnyakat látott. Amikor félelem kezdett eluralkodni rajta, minden megváltozott, és ragyogó fények vették körül, természetfeletti békesség jelent meg.
Érezte, hogy édesanyja jelen van. Majd felébredt. Ez a nehéz időszak nyitottabbá tette Fatimát a hit felé, és új szemmel tekint az életre. Hálás azért, hogy láthat, járhat, szerethet és szeretik, hálás a szerető férje és édesanyja szeretetéért. Ő az, aki ölelgeti a fákat, mert csodálja a természetet, szeret mezítláb járni a fűben, hogy minél többet érezzen belőle. És ma már hálát ad azért, hogy él, és mindezt átélheti. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal