MOST ÉRKEZETT: NAGY a baj! Hatalmas baleset történt hétfő reggel! Sajnos kettő kisgyermeket... Azonnal felszállt a mentőhelikopter, rohantak a mentők – Óriási a katasztrófa!



MOST ÉRKEZETT: NAGY a baj! Hatalmas baleset történt hétfő reggel! Kisgyermekek is sérültek. Azonnal felszállt a mentőhelikopter, rohantak a mentők. Mutatjuk a részleteket: Mentőhelikopter érkezett az M1-es autópálya 73-as kilométerszelvényébe, a Győr felé vezető oldalra hétfő délelőtt. Személyi sérüléses baleset történt az M1-es autópálya 73-as kilométerszelvényében. Eddigi információink szerint egy személygépkocsi az előtte haladó nyergesvontatónak ütközött. A balesetben a személygépkocsiban utazók közül többen megsérültek. Úgy tudják, négy sérültje van a balesetnek, és köztük van egy hét-nyolc év körüli kisgyermek is.
A helyszínre mentőhelikopter érkezett, az egészségügyi ellátás idejére a pályatestet teljes szélességében a rendőrök lezárták. A korábban beszámolt baleset helyszínén a műszaki mentés befejeződött, a 89-es kilométerszelvénynél a forgalom ismét két sávon haladhat. Kérjük, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek! Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal