MOST ÉRKEZETT! ILYEN Szörnyű balesetet még nem láttak a Pestiek! Drámai videó: maga alá gyűrt a villamos egy kisfiút a fővárosban.. Megtörtént a legrosszabb, sajnos..



Szörnyű baleset történt hétfő este a IX. kerületi Haller utcában: egy 10 év körüli kisfiú nekirohant a villamosnak, a szerelvény pedig maga alá gyűrte. A Bors információi szerint a szerelvény éppen két megálló közt robogott, amikor a gyermek – eddig ismeretlen okok miatt – nekirohant. Az ütközés után a kisfiú a járat alá csúszott, s bár a villamos azonnal megállt, a fiú beszorult. A helyszínre azonnal riasztották a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket is. A Katasztrófavédelem munkatársainak sikerült kiszabadítaniuk a kicsit, akit aztán azonnal a Heim Pál Kórházba szállítottak. A lap beszámolója szerint egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, honnan szaladhatott elő a kiskamasz, a szemtanúk szerint azonban szörnyű látvány volt:
A forgalom leállt, a szerelvényt körbevették a rendőrök, a tűzoltók és a mentők: „Szegény gyereknek ott hevert a baseball sapkája a síneken. Még mindig ugrik egyet a gyomrom, ha rá gondolok. Remélem, hogy felépül a srác” – mondta egy szemtanú. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedd reggel a Facebook-oldalán egy videót is közzétett a mentésről: Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal