Ma reggel érkezett a tragikus hír! Reviczky Gábor családja erősítette meg a hírt a művészről


Sokkoló hír érkezett Reviczky Gáborról,most az egész ország szorít érte. A rákkal küzdő színész újabb megpróbáltatásai: áttétet találtak Reviczky Gábor szervezetében Mégis vállalta a kemoterápiát Reviczky Gábor, a legutóbbi PET CT-n ugyanis kiderült, hogy az állapota súlyosbodott: a rákkal küzdő Kossuth- és Jászai-díjas színművész szervezetében áttétek alakultak ki. Az első körben hat kezelést írtak ki neki, ebből hármon már túl van, és a körülményekhez képest jól viseli: ugyanolyan lendülettel és profizmussal dolgozik, miközben árulja ráckevei otthonát.
A művész ráckevei, imádott medencés házának hirdetése a napokban került fel az ingatlan.com oldalára. A 6+1 szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres otthont 159 millió forintért árulják. Hogy pontosan miért döntött Reviczky Gábor és felesége az eladás mellett, arról maga a színművész mesélt a Blikknek. – Nagy a korkülönbség köztem és a feleségem között, ezért valószínű, hogy én fogok előbb elmenni. Ő azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek. Bevallom, nem könnyű hetvennégy évesen egy ilyen döntést meghozni, néhány hétig gondolkodtam, mielőtt belementem, mert egyébként nagyon szeretek itt élni – mondta a színész. A nehéz elhatározást az is ösztönözhette, hogy közben rátaláltak egy csodálatos vidéki házra.
– Hirdetésben tűnt fel a varázslatos hely, ahová szeretnénk beköltözni, ha sikerül eladnunk a házunkat. Nem akarom elárulni, hol van, csak annyit mondhatok, hogy vidéken… és egyből beleszerettünk. Már töltöttünk is ott két napot, nagyon pozitív kisugárzása van a környezetnek. Tartozik a házhoz egy hatalmas kert is, nagyobb, mint ami most Ráckevén van, ott szeretnénk majd kialakítani egy veteményest, hogy magunknak tudjuk megtermelni a szükséges zöldséget és gyümölcsöt – mesélte lelkesen a színész. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal