ITT VANNAK! MEGJÖTTEK A 2 HÓNAP ALATT FELHÚZOTT GYORSHÁZAK MAGYARORSZÁGRA! – 2 millió forintért vesztegetik őket, pedig EZ a jövő! Árajánlat, kivitelezés, részletek ITT:


Így néznek ki a két hónap alatt felhúzott gyorsházak!Íme a fotók! Már nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is egyre kedveltebbek a gyorsan, pár hónap alatt felhúzott gyorsházak. Hogy mik az előnyei és körülbelül mennyibe kerülnek? Mondjuk!A gyorsház olyan könnyűszerkezetes épület, amelyet nem az építkezés helyszínén állítanak elő, és vakolt panelenként szállítanak az építkezés helyszínére. Itt pillanatok alatt felállítják az előre elkészített falakat, amelyekbe előre beépítenek mindent – ajtókat, ablakokat, de még a vizesblokkot is.
Ezután kerül fel a házra a tető. Az építkezéshez általában szárított lucfenyőt vagy borovifenyőt használnak, hőszigeteléshez pedig üveggyapotot. A külső falakra két réteg gipszkarton borítás kerül, a belső falakra pedig mindkét oldalra egy-egy réteg. Az előnyök: A gyorsházak tökéletes hő- és hangszigetzigetelők, könnyen fűthetők és hűthetők. Bármikor szétszedhető és újraépíthető. Két, legfeljebb három hónap alatt kulcsrakész állapotba kerül. Csak a telket, a vizet és a villanyt kell hozzá biztosítani, ráadásul a tetőrész is hasznosítható lakótérként. Mennyibe kerül? A négyzetméterárakat a beépített anyagokyagok minősége és az alkalmazott technológia befolyásolja. Általánosságban elmondható, hogy a kulcsrakész kivitelezés komplett költsége körülbelül bruttó 150-180 ezer forint négyzetméterenként. A 15-20 millió forintba kerülő, 1-3 hálószobás családi házak a legkeresettebbek.
Tudtad? A készházakat építő cégek a fal- és tetőszerkezetre általában 30 évet, az építésre pedig 5 év teljes körű garanciát nyújtanak. Az építészek közül sokan teszik le a voksukat a készházak gyártása mellett, de nagyjából ugyanennyien szavaznak ellene is. Több dologban azonban mindenki egyetért: az ilyen technológiával épített házak maximálisan földrengésbiztosak, és ellenállnak a szélviharoknak is, amellett pedig rendkívül gazdaságos a fenntartásuk is.

AKTUÁLIS:

Főoldal