Hatalmas a rémület! Egy levágott fejet találtak a Péterfy kórház előtt! Még a rendőrség is ledöbbent azon, hogy ki az áldozat: – Fotó!


Sokkolta a járókelőket a látvány, majd találgatni kezdtek hogy kerülhetett oda az állatfej: van, aki szerint boszorkányság állhat a háttérben…Egy csirkefej hevert az utcán.“Abban az utcában minden megtörténhet…” Az eset után egy zárt Facebook-csoportban találgatni kezdtek az emberek, hogy miért kerülhetett a járdára a levágott fej: volt aki szerint valaki a kórházból vuduzik, hogy gyorsabban gyógyulhasson… De olyan is akadt, aki boszorkányságra gyanakodott. Így jár aki lefelezi a maffia kukoricaszállítmányát, tudta, mit kockáztat… – tréfálkozott Ádám.
“Micsoda fejetlenség!” – írta Gergő. “Ez se az ő napja” – írta Tamás. Így jár az, aki minden ok nélkül kora reggel hangoskodik – jegyezte meg Béla. “Ez sem ébreszti már a szomszédokat” – írta Bence. Abban az utcában minden megtörténhet… egyszer ott sétáltam édesanyámmal, amikor rámutatott egy kapura és azt mondta : kislányom, itt fogantál, aztán rámutatott a kórházra, és itt jöttél világra – osztotta meg Emese.A járda bal szélén hevert a csirkefej Fotó: Olvasói fotó:
“Valaki próbál vuduval rásegíteni a gyógyulásra…” – találgatott Lajos. Egyértelműen boszorkányságra utaló jel. Esetleg egy fekete macska vagy egy csomag gyertya nem kóborolt még arra? – kérdezte egy férfi. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal