HATALMAS A BAJ! Kétségbeesetten kér segítséget! SEGÍTSÉGÉRT KIÁLT ZALATNAY CINI! Csak napok vannak hátra


HATALMAS A BAJ! SEGÍTSÉGÉRT KIÁLT ZALATNAY CINI!Csak napok vannak hátra! Zalatnay Sarolta mindig segíteni akart, ha valahol rászoruló állatokkal találkozott. Elismert állatvédő volt, aki mindent megtett azért, hogy a menhelyeken élő állatok élete jobb legyen. Saját pénzéből is támogatta a hasonló gondolkodású állatvédők tevékenységét. Ha lehetősége volt rá, adományokkal segítette a különböző szervezeteket és gyakran fizetett a menhelyeknek is. De az ő ereje és lehetősége is véges volt. Zalatnay Cini egy veszélybe került menhelyen akar segíteni.
Az énekesnő ezért most a követőit kérte meg, hogy segítsenek egy nagy bajba jutott vidéki menhelynek, hogy ne kelljen bezárniuk. Ha ez megtörténik, 185 kutya és 15 macska sorsa lesz kérdéses. Zalatnay Sarolta a Riposton keresztül is felhívta a figyelmet a jószívű állatbarátokra. Arra kéri őket, hogy támogassák a madarasi, Hajni Mini Menedéke Állatvédelmi Alapítványt. A szervezet nagy összegű adósságot halmozott fel. „Megszakadt a szívem, amikor megtudtam, hogy az alapítvány nem tud fizetni, mert majdnem nyolcszázezer forintos állatorvosi számlájuk van, amit péntekig kell kifizetniük.” Zalatnay Sarolta mindig segíteni akart, ha valahol rászoruló állatokkal találkozott. Elismert állatvédő volt, aki mindent megtett azért, hogy a menhelyeken élő állatok élete jobb legyen. Saját pénzéből is támogatta a hasonló gondolkodású állatvédők tevékenységét. Ha lehetősége volt rá, adományokkal segítette a különböző szervezeteket és gyakran fizetett a menhelyeknek is. De az ő ereje és lehetősége is véges volt.
Zalatnay Cini egy veszélybe került menhelyen akar segíteni (Fotó: Máté Krisztián) Az énekesnő ezért most a követőit kérte meg, hogy segítsenek egy nagy bajba jutott vidéki menhelynek, hogy ne kelljen bezárniuk. Ha ez megtörténik, 185 kutya és 15 macska sorsa lesz kérdéses. Zalatnay Sarolta a Riposton keresztül is felhívta a figyelmet a jószívű állatbarátokra. Arra kéri őket, hogy támogassák a madarasi, Hajni Mini Menedéke Állatvédelmi Alapítványt. A szervezet nagy összegű adósságot halmozott fel. „Megszakadt a szívem, amikor megtudtam, hogy az alapítvány nem tud fizetni, mert majdnem nyolcszázezer forintos állatorvosi számlájuk van, amit péntekig kell kifizetniük.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal