Feldolgozhatatlan tragédia rázta meg az országot! ILYEN borzalom régen történt! Rengeteg a rendőr és a mentő a helyszínen!



Nyíregyházán történt a borzalom, a Kékvillogó bűnügyi portál írt bővebben az eseményekről. A háromgyermekes édesanya az Ungvár utca egyik társasház nyolcadik emeletéről ugrott ki. A biztonsági őr azonnal segítségére sietett, ő figyelt fel először a történtekre. Egyik gyermeke az asszonynak a test fölött zokogott, a másik 17 hónapos kisgyermek meg az erkélyről ugrott az édesanyja után. A szomszédok próbálták a gyermeket nyugtatni, közben a biztonsági bőr hívta a mentőket, és a diszpécser utasításai szerint próbálták újraéleszteni – ám az élettel össze nem egyeztethető sérüléseket szenvedett. A szon.hu-nak elmondta a biztonsági őr, hogy kint tartózkodott épp az épület előtt, amikor furcsa hangra lett figyelmes. Mintha egy krumpliszsákot dobtak volna le valamelyik emeletről Aztán látta meg, hogy mi történt, és hogy a nagyobbik gyermek hogy próbálja élesztgetni anyját.
Az anya és gyermekei ebben az épületben laktak, egyik szomszédjuk le is ment az idősebb életben maradt gyermekért. Még friss lakók voltak. Állítólag Kárpátaljáról menekültek Nyíregyházára, a férj pedig Németországban dolgozik. De persze mindezt ő is csak hallomásból tudja. A gyermekek a borzalom után a nagyszülőkhöz kerültek Vásárosnaményba. A rendőrség a történteket közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, hisz idegenkezűségre gyanú nem merült fel. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal