Egy hat éves kis srác, aki az egyik legnagyobb közönségkedvenc lesz itthon - Ugye tudjátok, ki Ő:


Ez a kis srác Baumholder,Idar-Obersteinben született – az egykori NSZK területén – 1955. március 19-én. A terület ahol született egy amerikai katonai bázis. Apja amerikai katona volt, anyja pedig német – ő bankban dolgozott. Négyen voltak testvérek. Apját születése után elbocsátották a hadseregből, ezért New Jersey-be visszaköltözött családjával – gyári munkásként dolgozott. És a kis Bruce – mert hogy így hívják a gyermeket a képen ott járt iskolába. Aztán szülei elváltak – lehet hogy ez is oka volt annak, hogy ifjúkorában dadogott.
Érdekes, hogy a színpaddal hamar megismerkedett, és ott elfelejtődött a dadogása is. Kifejezetten felszabadult a világot jelentő deszkákon. Nem igazán tanult, először fizikai munkás lett, majd biztonsági őr, de mivel egy munkatársát megölték – ezért úgy döntött, hogy nem folytatja tovább. Megtanult harmonikázni, és egy bandához csatlakozott. Majd magánnyomozó is volt – nem igazán unalmas pálya eddig, és még mindig nagyon fiatal – majd ismét színészkedik. Bár beiratkozott színésziskolába, ám már első évben otthagyta, és inkább New Yorkba költözött. Első szerepét a Miami Vice sorozat egy epizódjában alakította, no és egy Levi’s reklámot is megkaparintott. Ezután Kaliforniába ment, meghallgatásokon akart részt venni, és milyen jól tette – mert hogy háromezer színész közül kiválasztották A simlis és a szende férfi főszerepére.
Utána pedig jöttek reklámok, majd a Drágán add az életed! – amivel aztán véglegesen befutott. Bár nem hitték, hogy vele sikeres lehet a film, ismertebb nevet akartak, de valahogy egyik nagy név sem vállalta a filmet, úgyhogy maradt Willis – aki így utólag már tudjuk – telitalálat lett. Bruce Willis német-amerikai színész, aki Golden Globe-, és kétszeres Emmy-díjas is. Hatalmas közönségkedvenc, és bár betegsége miatt manapság visszavonult – ugyanúgy ott van most is a köztudatban, mint évekkel ezelőtt, amikor még aktívan dolgozott. Fotó: New York Post

AKTUÁLIS:

Főoldal