Ebben a pillanatban jött a tragikus hír! Ma este elment a LEGNAGYOBB! Mély fájdalommal tudatjuk – csodálatos, hatalmas művészünket vesztettük el! Egész Magyarország gyászol



A Pécsi Ildikó Színtársulat a közösségi oldalán számolt be a szomorú hírről. Elment Neumann Nándor, Nándi bácsi a Pécsi Ildikó Színtársulat egyik alapító tagja, akivel a közönség az Egy, kettő, három és a Fekete Péter darabokban találkozhatott. Mindig mosolygós személyisége hiányozni fog mindannyiunknak – írta közösségi oldalán a Pécsi Ildikó Színtársulat. Az intézmény alapító tagja jó barátságot ápolt a néhai Pécsi Ildikóval. Neumann Nándor hosszú betegség után hunyt el - "Nándit nagyon régóta ismerem, fantasztikus ember volt. Sajnos csak hetvenöt év adatott meg neki. Hosszú évekkel ezelőtt még szavaltak is együtt Pécsi Ildikóval, nagyon jóban voltak, szociális otthonokban is léptek fel közösen.
Így nem is volt kérdés, hogy Nándi lesz a Pécsi Ildikó Színtársulat egyik alapító tagja, még nekem is volt szerencsém vele egy darabban szerepelni. Sajnos egy ideje már betegeskedett, a szervezetét megtámadta a gyilkos kór, de ő még azok közé az igazi úriemberek közé tartozott, akik ebben a rohanó világban is az eleganciát, a jómodort képviselték. Mintha a régi korokból jött volna vissza hozzánk, nem is igazán akarta tudomásul venni ezt a rohanó, túlzottan felgyorsult világot” – mondta Neumann Nándor haláláról Pécsi Ildikó fia, L. Péterfi Csaba.

AKTUÁLIS:

Főoldal