Drámai hír! Most érkezett a hír Berki Krisztián özvegyéről, Berki Mazsiról!


Meggyalázta Berki Mazsi meghalt férje, Berki Krisztián emlékét. A tavalyi év egyik legnagyobb tragédiája volt Berki Krisztián halála, aki hirtelen szívrohamot kapott otthonában, és kilencéves kislánya találta meg a holttestét. A 41 éves férfi halálának okai rejtélyesek maradtak, de a családja nemcsak ezt titkolja el az emberek elől, hanem sok más furcsaságot is. Főleg az özvegye, Berki Mazsi viselkedése keltett felháborodást, aki alig pár hónappal férje halála után már egy másik férfival élt együtt, egy gazdag vállalkozóval, akivel luxuséletet él. Berki Mazsi nem törődik a gyászolókkal, sem azzal, hogy mit gondolnak róla. Sokan úgy vélik, hogy szándékosan provokálja az embereket, és meg akarja örökölni Berki Krisztián botrányhős imidzsét.
Így akarja fenntartani maga iránt az érdeklődést, és így akar pénzt keresni a közösségi médiából. Berki Krisztián sírját is csak az évfordulójára rendezték el rendesen, addig nagyon elhanyagolt volt. A család egy óriási síremléket választott ki neki, ami sokak szerint túlzás. Berki Mazsi nem tűnik megtörtnek vagy bánatosnak amiatt, hogy elvesztette férjét. Inkább úgy tűnik, hogy kihasználja a helyzetet, és élvezi az új életét. Sokakat felháborít, hogy Berki Mazsi mennyire más ember lett, mint néhai férje mellett volt, a többség szerint sokkal igényesebb, ad magára és egyre jobban néz ki az új barátja mellett. Bár Mazsi elismerte, hogy a száját feltöltette már többször is, valamint póthajat is visel, de látszólag mellei is nagyot nőttek az utóbbi időben, miközben ő sokat fogyott, hiszen folyton edzeni jár. Berki Mazsi nemcsak a férjét, hanem a lelkiismeretét is elvesztette, amikor új szerelmével, Zoltánnal összeköltözött. A gazdag vállalkozó mindent megtesz azért, hogy elkényeztesse az özvegyet, aki nem szégyelli megmutatni, hogy milyen jól él. Zoltán még a kislányára is vigyáz, amikor Berki Mazsi elutazik valahová. Egy közeli ismerősük szerint Berki Mazsi már tervezi a közös gyermeket is Zoltánnal, mert szeretne Emmának egy testvért.
Berki Mazsi nem törődik azzal, hogy mit gondolnak róla az emberek, akik szerint tiszteletlenül bánik Berki Krisztián emlékével. Berki Mazsi nem szégyelli megmutatni új barátját. Berki Mazsi sokakat felháborított azzal, hogy Apák napján egy posztban említette Berki Krisztiánt és Zoltánt is, akinek a karjaiban látható Emma. Berki Mazsi azt írta, hogy nagyon hálás Zoltánnak, amiért szereti és gondoskodik Emmáról is. Sokan úgy érezték, hogy ez sérti Berki Krisztián emlékét és jogát, hogy ő legyen Emma apja. Berki Mazsi nem érzi magát bűnösnek amiatt, hogy új életet kezdett. Most is külföldön nyaral valakivel, de nem árulja el, hogy kivel és hol. Berki Mazsi továbbra is provokálja a követőit azzal, hogy büszkélkedik az új luxuséletével. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal