1 Perce érkezett! Itt van Orbán Viktor pénteki RENDKÍVÜLI bejelentése! EZ MINDEN MAGYART sokként ért! Fájdalmas lesz! Erre KELL készülnünk:



Ez fájdalmas lesz! Erre KELL készülnünk a következő hónaptól: - Harmadával is drágulhat az étolaj, a sertés és a csirkemell ára az árstop eltörlése után. Részletek: Raskó György szerint a tojás valószínűleg kimarad az áremelkedésből, mivel a takarmány feleannyiba kerül, mint tavaly. A burgonya azonban már soha nem lesz olyan olcsó, mint az árstop előtti időszakban volt. Akár harmadával is emelkedhet az étolaj, a sertés és a csirkemell ára az árstop kivezetése után – mondta Raskó György agrárközgazdász a Napi.hu-nak. Úgy véli, a csirkemell és a sertéscomb fogyasztói ára kilónként átlagban körülbelül 500-600 forinttal emelkedni fog.
„Szerintem egy 30-40 százalékos emelkedés biztos, hogy az étolajban benne van. A cukornál ennél jóval magasabb. A burgonya már soha nem lesz olyan olcsó, mint az árstop előtti időszakban volt” – tette hozzá Raskó György. Azt mondta, a tojás valószínűleg kimarad az áremelkedésből, mivel a takarmány feleannyiba kerül, mint tavaly. Becslése szerint az UHT tej ára alig, több árstopos élelmiszeré viszont akár a harmadával drágulhat, ha a boltok nem árazzák le az ársapkák kivezetése után. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal