Óriási a boldogság: Döntöttek és még ebben a korban is bevállalták Hegyi Barbaráék! Mosolyogva tudatták az országgal a nagy hírt: ❤ - Fotó!


Óriási a boldogság: Döntöttek és még ebben a korban is bevállalták Hegyi Barbaráék! Mosolyogva tudatták az országgal a nagy hírt: Hegyi Barbara és Zorán nagyon szereti az állatokat. Barbarának mindig volt kutya az életében. Most megmutatta, hogy egy naptárfotózást bevállaltak férjével éppen azért, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra. A színésznő így írt erről közösségi oldalán:
"Amióta az eszemet tudom volt kutya az életünkben. Néha csak egyedül, néha duóban,néha még többen bandáztak a kertben.Imádjuk őket..! Vigyázunk rájuk! Éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy beszéljünk a felelős állattartásról.Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az állatok nem Karácsonyi meglepetések. Felelőtlenség kutyát, macskát, hörcsögöt ajándékozni a másik tudta nélkül. A menhelyi kutyák nagy százalékban meglepetésekből kerülnek oda. Magyarországon két millió (!!!) kóbor állat van az utcákon amelyekből nagyon kevesen kerülnek családba. Ezért (is) vettünk részt az Elek- Ágh Állatmenhely Alapítvány naptár fotózási programjában Zoránnal." Azután azt is elmondta, hogy hol lehet ezt a naptárat beszerezni, mellyel a menhely alapítványnak lehet segíteni.

AKTUÁLIS:

Főoldal