Most jött a váratlan hír! Zárt osztályra került a HÍRES magyar énekesnőnk, összetörtek a rajongók: – Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:


Az énekesnő sajnos jó ideje visszatérő vendége a piszichiátriának, volt olyan is, hogy zárt osztályra került. Ez esélyesen annak a következménye, hogy gyermekkorában apja terrorja alatt élt. Legalábbis ő így gondolja. Egykor tehetségkutatón indult, ott tűnt fel, a televízióban is megismerhettük. Volt olyan is sokszor, hogy csak felénekelt – vagyis jó pár ismert énekes HELYETT énekelte fel a dalokat. Igen, sajnos ilyen is van. Mások helyett… Nem kellemes helyzet – mások sütkéreznek a dicsőségben helyetted, ahelyett, aki amúgy valósan tett valamit a sikerért. Olyan slágereket hallhatsz az ő hangján, mint a Balatoni láz, a Gyere és táncolj, a Csinibaba betétdala, vagy például a Különös éjszaka. Szuper tehetség, de gyermekkora rányomta bélyegét egész életére, és hatalmas lelki problémákkal küzd – sajnos így a nagy lehetőségek elmentek mellette. (Mondhatjuk úgy is, hogy csak kihasználták így tehetségét, s ez biztos hogy nem javította pluszban önbecsülését.)
Az énekest Czerovszky Henriettnek hívják, és sajnos egy egész évtizede ismert vendég a pszichiátrián, de valahogy nem igazán tud kilábalni a problémából. Nemrégi ismételten a zártosztály vendége volt, és nem is pár hétig, kereken három hónapot töltött ott. – Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen. Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam –Magánéleti okok miatt kerültem oda, nem tudtam magam fenntartani…” Fiatala János beszélgetett vele. Utoljára olyan rosszul volt, hogy a mentősökre, akik érte jöttek rájuk is támadt, úgyhogy végül rendőrt hívtak. “Akkor már nem voltam képben… A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődöm –” Sajnos – sokszor fogalma sincs arról, hogy mit csinált, vagy mit mondott akár néhány perce. Ez lényegében depresszió, és annak egy nagyon pofátlan fajtája, a bipoláris zavar. Ami azt jelenti, hogy hol nagyon jó kedve van, a világot magához tudná ölelni, máskor meg annyira lehangolt, hogy élni nincs kedve. Olyan, mint egy hullámvasút. Sajnos esélyesen az egész probléma gyermekkoráig ér vissza. Nem jó emlékei vannak – apja alkoholista volt, sokat kapott ki, verte, és terrorizálta őt és a családot is. “Kukoricán is térdepeltetett, de főleg lelkileg bántalmazott. Szélsőséges alkoholista volt, egy bántalmazó ember. Anyámat is folyamatosan bántotta.” Ez aztán meg is látszik egész életén. Megpróbált karriert építeni külföldön is, itthon is, de valahogy nem jött össze. Aztán nagymamája is megbetegedett, őt ápolta hosszú időn keresztül – ebben az időszakban az éneklés sokadrangú volt. Az pedig hogy kiesik az ember hosszú ideig a körforgásból – nem tesz jót a karriernek, egyszerűen elfelejtődik.
Nem a saját életét élte, kényszerpályán mozgott, és nem jó utat választott a probléma elfedésére: az alkoholt. “A nagymamám mellett alakult ki a komolyabb ivás, annyira ingerszegény volt a környezet – vallotta be Czerovszky, aki hiszi, pszichés problémáit az alkohol idézi elő. – Amikor azt érzem, hogy tehetetlen vagyok a körülöttem lévő negatív ener­giákkal szemben, mindig az alkoholhoz nyúlok. Az ital pedig triggereli a rossz állapotomat.” Ez az állapot már néhány évtizede lényegében állandó. De pszichiátriára 10 évvel ezelőtt került először. Ennek az volt az oka, hogy nem tudott elviselni egy vereséget, amikor kiesett a The Voice műsorból. Csinált egy baklövést, lekezelően nyilatkozott a versenytársáról, és már a műsor elején sokan ellene fordultak. Most megpróbál lábra állni, akarja hogy lábra álljon. Akkor kaptam egy idegösszeomlást, a The Voice időszakában – idézte fel Fialának a pokoli heteken Hen­ riett, aki most Szatmárcsekére költözik, albumot tervez, és bízik benne, hogy szorult helyzetében talál támogatót. Fotó, Forrás: Blikk, Youtube, BlikkRuzs,

AKTUÁLIS:

Főoldal