Mindenkit sokkolt! Felbukkant Majka 21 éves eltitkolt lánya.. Ő az:


Felbukkant Majka eltitkolt lánya. Micsoda…? Majkának évekkel ezelőtt született egy lánya, akiről eddig nem is tudott? Kiderült, hogy a rapper korábban összejárt egy ózdi nővel. Több mint egy hete már, hogy elstartolt a megújult Zsákbamcska Pápai Joci és Majka vezetésével. Az adások során nagyot kell kockáztatnia annak, aki nyerni szeretne. A fordulatos szituációk közepette pedig olyan történetek is kiderülnek az előadókról, amelyekről eddig senki nem tudott.
Legutóbb arra derült fény, hogy Majka mennyire pórul járt egy műtétje során. A mai adásban egy igencsak megdöbbentő titok derült fény, köszönhetően az egyik játékosnak. A 21 éves lány közölte a rapperrel, hogy ő is Ózdról származik, ráadásul Majka korábban az édesanyjával együtt is bulizott, így akár a lánya is lehetne. Édesanyám élt Ózdon, vele jártál bulizni egyébként. Egy korosztály vagytok, anyukám 48. Együtt jártatok, Garbriellának hívják, majd elmondom, hogy milyen Gabriella – kezdte mesélni a 21 éves lány, mire Majka és Joci is elképedtek. Hajni, hogy örülne neki! Vinnélek haza, hogy hát, a nagyobbik lányunk itt alszik most velünk… – poénkodott az előadó, majd a lány újabb részleteket árult el:
Kapós fiú voltál, ő haza is vitt – bukott ki belőle. Ennél a résznél Majka már teljesen lesápadt. Ne már, ezt nem akarom elhinni! – kiáltott fel. A hitetlenkedő Majka így fogalmazott: Azanyámot! Jól van, haza vitt anyád. Ezt nem akarom elhinni! Drága kislányom, ne hozzál rám szégyent! – mondta viccesen a rapper. Amikor pedig a játék során a lány jó választ adott, Majka örömében felkiáltott: Tényleg az én lányom vagy! Címlapkép illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal