Feldolgozhatatlan tragédia a reptéren! Rengeteg a rendőr és a mentő a helyszínen! 3 gyermekes édesanyától, Angélától búcsúzunk. Felfoghatatlan, ami történt:


Mindössze 30 éves volt az a háromgyermekes édesanya, aki összeesett az antalyai repülőtéren, majd pár nappal később meghalt. A 30 éves Angela Kinsella partnerével, Jay Smithszel és három kisgyermekükkel nyaralt, amikor szívrohamot kapott azon a napon, amikor május 15-én haza kellett volna repülniük. Ehelyett azonban Angelát, aki a Merseyside-i Moretonból származik, egy török ​​kórházba szállították, ahol az orvosok közölték a családdal, hogy megduzzadt az agya és a szíve.
Kilenc nappal később mentőhelikopterrel szállították haza az Arrowe Park Kórházba. Május 26-án közölték a családdal a lesújtó hírt: nincs agyműködése, beállt a klinikai halál az édesanyánál. Angela édesanyja, Michelle Heathcote (51) és párja, Steven (52) szívszorítóan tisztelegtek szeretett lányuk előtt. Michelle a következőket mondta: „A lányaiért élt, keményen dolgozott, harsányan nevetett, és olyan jó édesanya volt. Annyira szerette azokat a lányokat. Nagyon keményen dolgozott kozmetikusként. Annyira okos volt, hogy háromszor járt egyetemre, könyvelőnek tanult, de aztán teherbe esett, majd ápolónőnek tanult, de ismét teherbe esett.”
A brit kórházban kiderült, hogy Angela agyműködése már a török kórházban leállhatott. „Annyira szomorú volt, ahogy közölték velünk. Csak sírtunk és sírtunk. Egy napot hagytak nekünk a döntésre, hátha csoda történik. De én a szívem mélyén már tudtam, hogy a kislányom már elment, nincs velünk. Amikor elbúcsúztunk tőle, megmozdult, de a tesztek szerint csak akaratlan mozgások voltak. Még egy évvel ezelőtt jelentkezett szervdonornak, így legalább mások életét megmenthette.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal