Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír! Gyászol az ország, gyászol a Parlament! Elhunyt a híres politikus és kisfia a Duna régi ágában: - Mutatjuk a tragikus részleteket:



Hiába rohantak ki a rendőrök, tűzoltók és a mentősök is a helyszínre az 55 éves férfi és a 15 éves tinédzser fia életét már nem tudták megmenteni. A rendőrök, a tűzoltók, és a mentőszolgálat emberei nagy erőkkel rohantak a helyszínre, hogy közös erővel segítsenek a bajba jutottakon. A Parameter információi szerint  az 55 éves férfinak és a 15 éves fiúnak a Duna régi ágánál, Vajka közelében veszett nyoma. Csónakkal vágtak neki a víznek, ám mire ismét rájuk néztek, már nem voltak sehol. A part közelében találták meg a testeket a víz alatt, de sajnos már nem tudták megmenteni az életüket.
A vízből a tűzoltók emelték végül ki a testeket. Eddig meg nem erősített információk szerint az elhunyt 55 éves férfi egy parlamenti képviselő volt. Nevét a család kifijezett kérésére nem hozták még nyílvánosságra. Az ügyben a rendőrség is vizsgálódik. A férfi családja teljesen összetört a tragikus végkifejlet miatt. Címlapkép: illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal