DRÁMAI HÍR érkezett szombat reggelre! – Sztrókot kapott a Família Kft. sztárja, a kórházban küzdenek érte!


Drámai hír érkezett – Sztrókot kapott a Família Kft. sztárja. Baranyi László hétfő óta nyomja a kórházi ágyat. A legendás színész hosszú ideje nem érezte jól magát, ezért orvoshoz fordult. Az egykori Szép-nagyapa elmondta, hogy előszőr nagy volt az ijedtség, de mára minden jóra fordult – a körülményekhez képest. „Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni. Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni.
Sajnos még nem tudom, mikor engednek haza, de már sokkal jobban vagyok. – mondta a legenda, aki előszőr múlt hét pénteken kezdte furcsán érezni magát. – Káprázott a szemem, nem tudtam beszélni, szakaszosan elment a beszédhangom, de csak úgy fél percig tartott. Szegény nejem, és bevallom férfiasan én is nagyon megijedtem, azt hittem, itt a vége. Vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok. Szerencsére öt percre lakunk a kórháztól és átsétáltunk Klára asszonnyal. Ahogy beértem zakóban, már kísértek is a kórterembe. Infúziós kezelést kapok, jó kezekben vagyok, már a hangom is visszajött. Nemrég vettek vért, úgy volt, hogy holnap hazamehetek, de egyelőre bent kell maradnom, további vizsgálatok várnak rám.
Az étvágyam egyébként nagyon jó, és most különösebben nem érzek semmit, inkább éjjel az ujjaim hegyén érzek zsibbadást. Nagyon kedves szobatársaim vannak, még a fiatalabbak is emlékeznek a Família Kft.-re, jó a fogadtatás. Sztorizgatok, sokat mesélek nekik, azt nem lehet megúszni. Megemlékezünk azokról a kedves kollégáimról, akik sajnos már nincsenek közöttünk. Ennek ellenére várom, hogy újra otthon legyek.” – mondta vidáman a színművész. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal