Döbbenetes fordulat: mégsem Tánczos Gábor a körmendi gyerekgyilkos!? Megvan a tettes! Ő a valódi elkövető:


Döbbenetes fordulat: mégsem Tánczos Gábor a körmendi gyerekgyilkos!? Tánczos Gábor ügyvédje azt állítja: valaki felhívta és közölte vele, hogy tudja, ki a valódi gyilkos. „Néhány héttel ezelőtt hívott egy férfi, aki ugyan nem mutatkozott be, de annyit mondott, tudja, hogy ki az igazi gyilkos. Elmondása szerint az a bizonyos személy jelenleg nagyon súlyos rákos beteg, és a halála előtt szeretné felfedni magát”.
– Mondta a Blikknek dr. Somos Zoltán, a jogerősen elítélt Tánczos Gábor egykori ügyvédje. Mint ismert, Tánczos Gábort egy 11 éves körmendi kislány, H. Zsófia megöléséért 1998-ban tartóztatták le, majd jogerősen 2002-ben 13 év szabadságvesztésre ítélték, amelyből a bíróság döntése értelmében tíz év letöltése után feltételesen szabadult. A bűncselekmény idején 19 éves férfi a rendőrségi nyomozás során elismerte a brutális bűncselekmény elkövetését, majd a bíróság előtt visszavonta, és később a megismételt eljárás során is végig tagadta bűnösségét. A lap a mostani információ kapcsán felkereste a családot. „25 éve várunk erre, így ez számunkra már csak akkor lesz elfogadható, ha kattan a bilincs a csuklóján” – mondta Tánczos Istvánné, aki a világtól elzárva él fiával együtt a körmendi lakásukban.
„A figyelem most irányuljon a valódi elkövetőre és derüljön ki az, hogy a betelefonáló igazat beszélt-e. Nehogy félretegyék az útból, mi attól rettegünk” – tette hozzá az asszony. Az ügyvédnek telefonáló ismeretlen azonban úgy tűnik, nem fogadta meg Somos Zoltán tanácsát. A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság ugyanis arról tájékoztatta a Blikket, hogy semmilyen bejelentés nem érkezett hozzájuk az üggyel kapcsolatban. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal