1PERCE ÉRKEZETT! Az évtized egyik legbrutálisabb balesete történt a 22-es számú főúton: többen elhunytak, ketten súlyosan megsérültek! ITT a rendőrség rendkívüli közleménye:



1PERCE ÉRKEZETT! Az évtized egyik legbrutálisabb balesete történt a 22-es számú főúton: többen elhunytak, ketten súlyosan megsérültek: Teljes útzár mellett helyszíneltek a rendőrök – két ember életét már nem lehetett megmenteni. Földutakra terelte a rendőrség a forgalmat a 22-es számú főúton a helysznelés idejére. „Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. június 18-án 18 óra körüli időben a 22-es számú főúton Balassagyarmat és Őrhalom közötti útszakaszon” – közölte a rendőrség a honlapján. A bejegyzésük szerint két személygépkocsi ütközött frontálisan össze.
„A baleset következtében két személy súlyosan sérült, további két személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette” – írják. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat földutakra terelték. Címlapfotó: 123rf.com. Kiemelt fotó illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal