1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 15 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 15 kilométeres.


BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK 2023. június 19: Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében egy tehergépkocsi és egy kamion ütközött össze. A 72-es km-nél újra mindkét sáv járható, de a torlódás már 12 km-es. Aki teheti, az a Tata - Kocs - Nagyigmánd - Bábolna útvonalon kerülhet. Az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, Lajosmizse térségében baleset történt. A 61-es km-nél az egész oldalt lezárták, a torlódás közel 5 km-es. A rendőrség a forgalmat az 53-as km-nél lévő Örkény csomópontban tereli le.Javítják a burkolatot az M0-s autóútról az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalára rávezető ágán. A belső sáv zárása miatti torlódásban baleset történt, emiatt a 3-as km-nél csak a belső sáv járható. A 8-as főúton, Devecser és Somlóvásárhely között egy kamion és egy személyautó karambolozott. A 95-ös km-nél félpályás korlátozás van érvényben.
A 13-as főúton, Csém és Komárom között két személyautó ütközött össze. A 8-as km-nél a teljes utat lezárták, a torlódás pedig megakadályozza, hogy Nagyigmánd felől fel lehessen hajtani az M1-es autópályára. Aki teheti, Ács felé kerülhet.A 22-es főúton, Ipolyszög belterületén egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 16-os km-nél csak a fél útpálya járható. Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 158-as km-nél fekvő Lajta pihenőhely nem használható, mert garanciális munkavégzés miatt lezárták. Előtte a 162-es km-nél lévő Moson pihenő, utána a 150-es km-nél található Hanság pihenő vehető igénybe. Az M3-as autópályán, Kál térségében, a 97-es és a 104-es km között burkolatfelújítási munkákat végeznek. A Budapest felé tartó oldalon torlódik a kocsisor. Az M6-os autópályán, a Bátaszék és a Véménd csomópont között, az A alagútban munkavégzés miatt új terelést építettek ki. A 166-os és a 167-es km között mindkét oldal forgalmát a főváros felé vezető oldalra terelik át, így mindkét irányban egy-egy sáv járható.Csütörtök éjjel kigyulladt egy kamion az M35-ös autópályán, az M4-es autópálya felé vezető oldalon, Derecske térségében. A 65-ös km-nél az utómunkálatok miatt irányonként csak egy-egy sáv járható.Az M43-as autópályán, a 16-os km-nél lévő Móra Ferenc Tisza-hídon javítják a dilatációs szerkezetet. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon egy sávot több napra lezártak.
Az M80-as autóúton, a Vasszentmihály csomópontban mindkét oldalt lezárták munkavégzés miatt. A 181-es és a 182-es km között a 8-as főútra terelik a forgalmat.Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!A 35-ös főúton, Debrecen-Józsa településen megsüllyedt egy csatornafedlap és körülötte a burkolat is beszakadt. A 75-ös km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat mellékutakon terelik el.Az 55-ös főúton, Kisszállás térségében vasútépítési munkák miatt az 50-es km-nél a vasúti átjáró le van zárva. A forgalom a párhuzamosan kiépített terelőúton halad.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu címlapfotó:illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal