TRAGÉDIA! A halálba ugrott a kilakoltatás és a deviza adósságai elől a 32 éves Mónika, a kezében a kisfiával.. A rendőrök is sírva fakadtak, mikor elolvasták a búcsú levelét: - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



A halálba ugrott az adósságok elől a 32 éves édesanya, a kezében a kisfia volt. Mutatjuk a tragikus részleteket: Mónika mindent megtett azért, hogy gyermeke, normális körülmények között, szerető családban nőjön fel. A 32 éves egyedülálló édesanyának azonban komoly anyagi gondjai akadtak. Tartozásai addig duzzadtak, míg végül kilakoltatták őket romániai otthonukból.
Mónika rettegett attól, hogy elveszik tőle tízéves gyermekét, ha nem lesz hol lakniuk, hiszen még albérletre sem volt pénze. Végső elkeseredésében magához ölelte kisfiát, és felmászott a száz méter magas Anghel Saligny hídra. A járókelők egyből észrevették, hogy mit tervel az asszony, és riasztották a hatóságokat. A tűzoltók kedves, biztató szavakkal próbálták meggyőzni őt, hogy ne hamarkodja el a döntését, hiszen gyermeke előtt még ott az egész élet, és mindent meg lehet oldalni. Az anya végül mégis a halált választotta, és gyermekét átkarolva levetette magukat a mélybe. A fiatal asszony zsebében egy búcsú levelet is találtak a rendőrök, a következő sorok álltak benne:
"Sajnálom, hogy ezt a fájdalmas döntést meg kellett hoznom, de adósságaim olyan nagyra nőttek, hogy hátralévő életembem sem tudnám azokat törleszteni, a gyermekeimre pedig nem akarok ekkora terhet róni, úgy érzem, hogy így lesz mindenkinek a legjobb.." Állt a fájdalmas, kézzel írott levélben. Mónika családját, illetve a gyermek édesapját egyelőre nem tudta megszólaltatni a külföldi sajtó, írja a Bors. Címlapkép: illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal