Szörnyű gyilkosság történt Budapesten, a Bimbó úton – megdöbbentő, ki volt a tettes



A Police.hu információ szerint a II. kerületi Bimbó úton, egy társasházban 2023. április 30-án 22 óra 30 perc körül holtan találták az ott lakó 75 éves nőt. A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatása folyamatban van.
A rendőrök, még ma is helyszíneltek, a Metropol ment ki a helyszínre, s próbált megtudni néhány részletet. A lakók nem vettek észre semmit, csak arra eszméltek, hogy sok a rendőr az épületben, meg a környéken. Az idős hölgy most egyedül tartózkodott a lakásban, mert a férje épp kórházban volt, műtötték. A férj amúgy orvos. A házaspárnak két gyermeke van – egy fiú, és egy lányA házaspár fia hívta a rendőrséget, mivel meg akarta látogatni anyját, akit holtan talált. De az ő hívására a rendőrség csak átlagos riasztással ment ki, mert az asszony fia annyira a történtek hatása alá került, hogy azt mondta a rendőröknek, hogy anyja nagyon rosszul van.Nem gyilkosságot jelentett, hanem rosszullét miatt kérte a segítséget. Az ügyben a BRFK Életvédelmi Osztálya nyomoz emberölés bűntette miatt – ismeretlen tettes ellen.
A szomszédok úgy gondolják, hogy az asszony ismerhette a tettest, hisz beengedte a lakásába. Frissítés! A szomszédok gyanúja igaz volt, az elkövető az idős asszony lánya volt, saját édesanyja életét oltotta ki… A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a sértett 32 éves lánya. A nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának nyomozói emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették – írja a police.hu. Fotó: Rendőrségi autók Budapest II. kerületében a Bimbó úton, egy társasháznál 2023. május 1-jén / Fotó: MTI/Mihádák Zoltán. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal