Szomorú hír érkezett ma reggel Keresztes Ildikóról. Erre senki nem volt felkészülve 💔



Szomorú hírek érkeztek ma reggel Keresztes Ildikóról. Itt vannak a részletek: Keresztes Ildikó idősotthonba adta demenciával küzdő édesanyját. Keresztes Ildikó már korábban is beszélt arról, hogy édesanyja demenciában szenved és hogy ez milyen hatással van az életükre, most úgy döntött, édesanyja épsége érdekében egy szociális intézménybe küldte.
Keresztes Ildikó már nem bírja egyedül gondozni demenciával küzdő édesanyját és nagynénjét, ezért meg kellett hoznia élete legnehezebb döntését. Az énekesnő úgy döntött, hogy 83 éves édesanyja testi épsége érdekében egy szociális intézetbe helyezi el. „Az ő állapota nagyon kettős. Fizikailag a korát meghazudtoló állapotban van: már elmúlt 83 éves, ám néha követni is nehéz, annyira aktív. Viszont a demencia előrehaladott állapotban van nála, ezért a mindennapok megélése mégis nehézségekbe ütközik” – fogalmazott Keresztes Ildikó. „Meg kellett hoznom életem egyik legnehezebb döntését: elhelyeztem őt – a már korábban vele élő, rokkantnyugdíjas nagynénémmel együtt – egy szociális intézményben.
Nem várhattam tovább az ő biztonsága és a saját nyugalmam érdekében” – nyilatkozta az énekesnő a HOT magazinnak. Keresztes Ildikónak sikerült egy szuper otthont találnia édesanyjának, aki csupán 10 percre van tőle, így sűrűn meglátogatja édesanyját és nagynénjét. Az énekesnő azt is elmondta, nagyon sokat köszönhet édesanyjának. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal