Most kaptuk a tragikus hírt: Súlyos gyógyíthatatlan betegséggel küzd Hódi Pamela


GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGGEL KÜZD HÓDI PAMELA! Évek óta komoly betegség gyötri Hódi Pamelát. A sztáranyuka szenvedésére azonban nincs gyógymód, egyetlen dolog lehet ilyenkor a segítségére, ezt pedig rendszerint a közelében tartja. Hosszú éveken keresztül meggyűlt már a baja Hódi Pamelának egy rejtélyes betegséggel, ami bár csak időszakosan tör rá, rengeteg szenvedést okoz neki. A sztáranyuka az úgynevezett Cluster-fejfájással küzd, erre a kórra azonban még az orvosok sem találták meg a megfelelő gyógymódot.
Általában a fájdalmat a feszültség és a stresszes időszak idézheti elő, de Pamela szerint erre lehetetlen felkészülni. A Ripost-nak most részletesen beszélt a betegségéről, sőt azt is elárulta, mi az egyetlen dolog, ami ilyenkor enyhíti a fájdalmát. „Szakközépiskolás voltam, mikor ez a betegség először jelentkezett. Mindig reggelente kezdődött a fejfájás, és akkor még nem tudtuk, hogy ez mi is lehet valójában. Azt hittük, hogy a feszültség, és az iskolai stressz miatt fáj a fejem, nem tudtuk, hogy ez Cluster” – kezdte Pamela, aki ezek után el is feledkezett a betegségéről, hiszen pár évig tünetmentes volt. Jóval később azonban villámcsapás szerűen jelentkezett nála újra a fájdalom, először a terhessége előtt, majd Nati születése után.
Ezek után sokáig úgy tűnt, hogy többször már nem kell szenvednie, ám tavaly márciusban olyan erős roham jött Pamelára, hogy mentőt kellett hívni hozzá. A tavalyi rohamom elég kemény volt. Reggel 9 körül kezdett el fájni a fejem, ami több mint 3 órán keresztül tartott, ráadásul majdnem 4 hétig, szinte minden nap. Ilyenkor homályosan látok és azt sem tudom, hol vagyok. Elkezd fájni a szemöldököm, aztán a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyilall a fájdalom, és a fél arcom eltorzul” – mesélte Pamela, majd elkeseredetten hozzátette, betegségére sajnos nincs gyógymód. Egyetlenegy dolog van, ami segít, az pedig a tiszta oxigén, ám ez sem tudja teljesen megszüntetni a panaszokat. Forrás: ripost.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal