Most jött: Öngyilkos lett az ismert magyar milliárdos! Felesége, Andrea teljesen összeomlott! Mutatjuk a tragikus részleteket:


Most jött: Öngyilkos lett az ismert magyar milliárdos! Mutatjuk a tragikus részleteket: B. János magyar milliárdost korábban azzal gyanúsították, hogy tavaly szeptemberben megölte a feleségét, a holttestét pedig eltüntette. A Blikk korábbi „egykori milliárdos acélmágnásnak” nevezte a férfit. A 2000-es években egy acélszerkezeteket gyártó cég ügyvezető igazgatójaként, Fejér megye egyik legsikeresebb üzletembere volt. Felesége, S. Andrea gyermekfelügyelettel foglalkozott, meggyilkosálával pedig a férjét gyanúsították.
A gyanú szerint az egykori milliárdos vállalkozó megölte a feleségét, a holttestet feldarabolta, majd elrejtette. A nyomozók a férfi autójában maradványokat találtak, amelyek feltehetően a nőtől származtak. A lap úgy tudja, hogy a magyar milliárdos férfi a börtön egyik mellékhelyiségében egy szatyor fülével követte el az öngyilkosságot. A szatyrot a családtagoktól kapta, élelmiszert és ruhákat küldtek neki benne. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal