Most érkezett a megrázó hír! A rákbetegséggel küzdő Reviczky Gábor elárulta, mennyi ideje van még hátra



Mint azt korábban megírtuk, Reviczky Gábor nemrég hozta nyilvánosságra, hogy rákbetegséggel küzd. A 74 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt prosztatadaganattal diagnosztizálták, most célzott sugárkezelést kap. Reviczky állapota azóta javulást mutat, viszont elárulta, hogy ennek ellenére is csak öt éve van hátra az életéből. Reviczky Gábor már régóta tudja halálának évét, legalábbis egy jóslat alapján még öt éve van hátra.
Bár magánéletről nem esett sok szó, azt elmondta, mikor halok majd meg. Hetvenkilenc éves koromig fogok élni, de remélem, túlélem a halálom napját.Szeretnék ennél tovább is élni, de csak úgy jó megöregedni, ha az embernek nincs semmi baja. Ha magatehetetlen beteg lennék, akkor inkább végeznék magammal, mintsem hogy terhére legyek a családomnak. Ezt a fajta kiszolgáltatottságot nem bírnám. Egyébként rákérdeztem arra, hogy rákban halok-e meg. Megnyugtató volt, amikor azt mondta, hogy nem" - mesélte Reviczky, akinek egy Balin élő sámán jósolt korábban egy nyaralásuk során. A színész elmondta, hogy hisz a sámánnak, hiszen olyan dolgokat tudott róla és családjáról, amire nem volt értelmes magyarázat. Úgy hiszem, mindenkinek több ezer évvel ezelőtt megírták a sorsát. Én találtam egy férfit, aki pálmalevélből olvasta ki az életutamat.
A jós pontosan elmondta a gyerekeim nevét, korát, a születési időnket. Ráadásul, amikor egy indiai ember tökéletes akcentussal ejti ki a magyar neveket, az elég félelmetes" - idézi a Bors Reviczky Gábor szavait, aki elmondta, hogy az eredeti jóslat szerint 85 éves korában is színpadon állna, ha leszokik a dohányzásról, de erről a káros szenvedélyéről képtelen volt lemondani, még akkor is, ha ilyen nagy árat fizethet érte. Mindezek ellenére is nagyon pozitívan áll a gyógyulásához és bízik abban, hogy rácáfolhat a sámán jóslatára. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal