Megszülethetett Kulcsár Edina kislánya. – A barátnője buktathatta le. Így néz ki az arany babakocsiban:



Sokan arra gyanakodnak, hogy már megszülethetett a sztárbaba. Kulcsár Edina egyik barátnője osztott meg néhány sokat sejtető információt a magyar modell és férje, G.w.M gyermekéről. A rajongók már tűkön ülve várják, hogy Edina és rapper párja végre hivatalosan bejelentsék közös kislányuk, Amara születésének hírét, ám a szülők még váratnak magukra.
Az utóbbi hetekben már több kommentelő is jelezte Edina oldalán, hogy a számok szerint már itt az ideje a baba érkezésének, ám az édesanya egy egyszerű válasszal letudta a szülési időpont témáját: „Akkor megyek szülni, amikor mennem kell”. Mint ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a kicsi érkezését egy félmilliós babakocsival várja a celebpár. Ami egyes információk szerint már nem sokáig áll üresen, mivel az is lehetséges, hogy Edináék kislánya már világra is jött. A modell egyik barátnője, egyben körmöse ugyanis árulkodó posztot közölt az Instagramon: egy strasszokkal telerakott cumit osztott meg a történetében, amelyben ezt írta: „Egy kis ajándék tőlem, a barátnőm babájának születése alkalmából” – olvasható a fényűző cumiról készült videó feliratán.
Bár a 24 óráig elérhető Instagram-történetben nem említette Edina nevét, a kommentelők azonnal a celebanyukára gondoltak, amire a következő felvételén rá is erősített a körmös. Ugyanis arról írt, hogy a különleges cumi mellé adott egyéb ajándékokat is, azon pedig jól látszik a baba neve: Amara. A cumika mellé vittem még ajándékba egy egyedileg hímzett, saját névvel ellátott babatakarót és egy nyunyókát – olvasható az alább látható sztoriban:

AKTUÁLIS:

Főoldal